Teşkilat Çetin Kimdir? Cengiz Bozkurt Kaç Yaşında? Cengiz Bozkurt Filmleri Ve Dizileri

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği Erdal Bakkal rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt Teşkilat yeni sezon oyuncuları arasında yerini aldı. Teşkilat dizisinde Çetin rolüne hayat veren sevilen oyuncunun karakterinin gizemi merak edildi. Peki, Teşkilat Çetin kimdir? Cengiz Bozkurt kaç yaşında? İşte yanıtı..

Teşkilat Çetin Kimdir? Cengiz Bozkurt Kaç Yaşında? Cengiz Bozkurt Filmleri Ve Dizileri

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi yola devam ediyor. Her hafta pazar günleri yeni bölümü yayınlanan sevilen dizide ünlü isimler yer alıyor. Yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Teşkilat dizisinde Erdal Bakkal sürprizi izleyiciyi sevindiriyor. Leyla İle Mecnun dizisinde hayat verdiği Erdal Bakkal rolü ile adını geniş kitlelere duyuran Cengiz Bozkurt'un rolü merak ediliyor. Teşkilat dizisi severlerin gündemine yerleşen Cengiz Bozkurt kimdir, kaç yaşında araştırılıyor. Yeni bölüm öncesi fragmana göz atan Teşkilat izleyicileri Neslihan ile Çetin'in bağını sorguluyor. Peki, Teşkilat Çetin kimdir? Cengiz Bozkurt kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

TEŞKİLAT ÇETİN KARAKTERİ

Teşkilat dizisi yeni sezon oyuncuları arasında yer alan Cengiz Bozkurt oldukça dikkat çekti. Teşkilat dizisinde Neslihan ile Çetin'in bağı olup olmadığı merak edildi. Hemen belirtelim ki sevilen dizide Cengiz Bozkurt'un hayat verdiği Çetin karakteri Neslihan'ın babasıdır. Aybüke Pusat'ın hayat verdiği Neslihan'ın babası olan Çetin, dizide eski büyükelçi rolünde. Cengiz Bozkurt hayranları Çetin rolünü oldukça beğendi.

Teşkilat Çetin Kimdir? Cengiz Bozkurt Kaç Yaşında? Cengiz Bozkurt Filmleri Ve Dizileri - Resim : 1

CENGİZ BOZKURT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu olan Cengiz Bozkurt, Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından eğitimini ODTÜ'de devam ettirdi. ODTÜ Fizik Bölümü'nde okurken tiyatrocu olmaya karar veren Cengiz Bozkurt eğitimini yarım bıraktı ve İngiltere'ye gitti. 14 senesini İngiltere'de geçiren ünlü oyuncu İngiltere'de işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işler yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Cengiz Bozkurt, Londra'daki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı. Goldsmiths, University of London'da Medya ve İletişim Bölümü'nde eğitim alan Cengiz Bozkurt, 1996 senesinde mezun olduktan sonra kısa filmler çekerek kariyerine başladı. Şimdilerde oldukça sevilen bir oyuncu olan Cengiz Bozkurt, Teşkilat dizisinde Çetin rolüne büründü. Cengiz Bozkurt'un en sevilen rolü TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisindeki Erdal Bakkal karakteridir.

CENGİZ BOZKURT INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN