Teşkilat Cihangir Ölecek Mi? Teşkilat Cihangir Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Diziden Ayrılacak Mı? Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

Teşkilat dizisi severler Cihangir akıbetini mercek altına aldı. Son bölüm ardından ekrana gelen fragmanda oklar Cihangir'e çevrildi. Neslihan'ın kardeşi olan Cihangir ölecek mi merak edildi. Ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu hayat verdiği Cihangir yolun sonuna geldi. Peki, Teşkilat Cihangir ölecek mi? Teşkilat Cihangir kimdir? Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrılacak mı? İşte yanıtı..

Teşkilat Cihangir kimdir merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Teşkilat son bölümde namlunun ucunda olan Cihangir ölecek mi merak edildi. Başrollerini Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisinde Cihangir akıbeti merak konusu oldu. Neslihan'ın biricik kardeşi olan MİT görevlisi Cihangir kurşunların hedefi oldu. Ömer Atmaca'yı Cihangir ile tehdit edenler karşılık aldı. Teşkilat son bölümün en can alıcı sahnesi olan Cihangir vurulma anı ekrana geldi. 17 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek Teşkilat yeni bölüme konu olan ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrılacak mı araştırılmaya başladı. Çok sayıda izleyicinin takibinde yer alan Teşkilat Cihangir rolündeki Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrılıyor mu belli oldu. Peki, Teşkilat Cihangir ölecek mi? Ceyhun Mengiroğlu diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Teşkilat Cihangir Ölecek Mi? Teşkilat Cihangir Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Diziden Ayrılacak Mı? Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? - Resim : 1

TEŞKİLAT CİHANGİR ÖLDÜ MÜ? CEYHUN MENGİROĞLU DİZİDEN AYRILDI MI?

Teşkilat dizisi severlerin gündeminde ilk sıraya oyuncu Ceyhun Mengiroğlu yerleşti. Pazar akşamlarının yıldız dizisi Teşkilat kadrosunda yer alan Ceyhun Mengiroğlu akıbeti merak edildi. Son bölüm ardından Teşkilat Cihangir kimdir merak edildi. Ceyhun Mengiroğlu'nun hayat verdiği Teşkilat Cihangir ölecek mi araştırılmaya başladı. Dizide Aybüke Pusat'ın hayat verdiği Neslihan'ın kardeşi olan Cihangir vuruldu. Neslihan'ın kardeşi, Monstar doğumlu olan Cihangir'in Ömer'le eskiden kalan bir usta çırak ilişkisi olduğu ortaya çıktı. MİT görevlisi olan Teşkilat Cihangir lakabı yakışıklı. Ablası onun ekibe girmesini istemese de o can attı ve en nihayetinde ekibe girdi. Teşkilat Cihangir son bölümde düşmanların hedefi oldu. Elleri yukarıdan zincirle bağlı halde olan Cihangir için Ömer Atmaca tehdit edildi. Anton’un hain planı ile kapana kısılan Cihangir'in canı tehlikeye girdi. Son bölümde Cihangir'in hayatı Ömer'e bağlı oldu ve Ömer'den, "Gözün arkada kalmasın. Ablan da baban da vatanda bize emanet. Bizim verilecek bir canımız var onu da bu vatan için gözümüzü kırpmadan veririz" sözü geldi. Cihangir ise "Vatan sağ olsun" dedi. Teşkilat 88. bölümde Cihangir rolüne hayat veren Ceyhun Mengiroğlu akıbeti belli olacak.

Teşkilat Cihangir Ölecek Mi? Teşkilat Cihangir Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Diziden Ayrılacak Mı? Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? - Resim : 2

CEYHUN MENGİROĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1986 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu son dönemin popüler isimlerinden oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde yer alarak başlayan Ceyhun Mengiroğlu genç kızların sevgilisi haline geldi. Paramparça, Payitaht ile Abdülhamit, Maria ile Mustafa ve İkimizin Sırrı gibi yapımlarda rol alan yakışıklı oyuncu Yasak Elma dizisinde Ekin karakterini canlandırdı. Yasak Elma dizisi ile ününe ün katan oyuncunun yeni adresi TRT1 yapımı Teşkilat dizisi oldu. Sevilen yapımda Neslihan'ın kardeşi rolündeki Cihangir karakterini oynadı.

Ceyhun Mengiroğlu Oynadığı Diziler;

Teşkilat / Cihangir

Yasak Elma / Ekin Önder

İkimizin Sırrı / Emir Karahun

Maria ile Mustafa / Görkem

Payitaht Abdulhamid / Mehmet Celaleddin

Rüya / Bulut Giray

Paramparça / Deniz,Ceyhun

Adı Mutluluk / Eren Yüksel

CEYHUN MENGİROĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN