Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman? Teşkilat Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımı Teşkilat yeni sezon geri sayım başladı. Dizi severlerin radarında olan Teşkilat dizisi araştırmaları başladı. Peki, Teşkilat yeni sezon ne zaman? Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları..

TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat yeni sezon alarmı çaldı. Nabızları yükseltecek “Ben buraya hadsizlere had bildirmeye geldim!” sözleriyle bombanın pimi çekildi. Teşkilat yeni sezon fragmanı izleyenler tanıtımdaki detaylar karşısındaki şoke oldu. Diziyi sabırsızlıkla bekleyen hayranlar şoka girdi. Teşkilat yeni sezon kadrosuna dahil olan Aybüke Pusat ile birlikte Murat Yıldırım sahneleri izleyenleri nefessiz bıraktı. Fragmanın ardından Teşkilat fanları yeni sezon ne zaman başlayacak merak etti. İşte beklenen Teşkilat fragmanı..

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN?

Zehra’ya hayat veren Deniz Baysal’ın ayrılığı sonrası kadroya Murat Yıldırım’ın partneri olarak Aybüke Pusat geldi. Aybüke Pusat ve Murat Yıldırım’ın başrollerinde izleyeceğiniz Teşkilat yeni sezon tarihi henüz netleşmedi. Yeni sezonda Mostar Operasyonu başlayacak. Teşkilat dördüncü sezon çekimleri için Bosna Hersek’in Mostar şehrinde çalışıldı. Murat Yıldırım’ın Mostar Köprüsü’ndeki fotoğrafları büyük ilgi gördü. Teşkilat için özel izin alınarak Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi kapatıldı ve çekimler yapıldı.

TEŞKİLAT DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCULARI

Murat Yıldırım

Aybüke Pusat

Sarp Levendoğlu

Selin Genç

Tuğçe Açıkgöz

Gürkan Uygun

Turgut Tunçalp

Yunus Emre Yıldırımer

TEŞKİLAT SON BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat son bölümde aylar süren operasyonun ardından, ekip intikam ateşiyle doldu. Francis’in David Hartley’in başaramadığı planını engellemek için zorlu bir mücadeleye hazırlandı. Teşkilat, hem düşmanları alt etmek hem de bu zorlu savaşı kazanmak için gücünü ve cesaretini kullanmak zorunda kaldı. Ömer ve Zehra, kaybettikleri yılları telafi etmek ve birlikte yeni bir başlangıç yapmanın eşiğine geldi. Ancak çıktıkları bu yolda büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kaldılar. Her son yeni bir başlangıcı karşıladı.

DİĞER VİDEOLAR