TEV BURS BAŞVURU FORMU 2024: 2024-2025 TEV Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? TEV Burs Başvuru Ekranı

Öğrencilerin dört gözle beklediği TEV burs başvuru başladı. 16 Eylül ile 11 Ekim tarihleri arasında burs başvurularını yapacak olan öğrenciler için istenen şartlar belli oldu. Peki, TEV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte TEV burs başvuru formu..

TEV BURS BAŞVURU FORMU 2024: 2024-2025 TEV Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? TEV Burs Başvuru Ekranı

Eğitim hayatlarına devam eden milyonlarca öğrenci gözlerini Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs başvuru ekranına çevirdi. Eğitim hayatında başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencileri için dev destek TEVden geldi. 2024-2025 akademik yılında TEV Üniversite Eğitim Bursu başvurusu yapacak olan öğrenciler başvurularını 16 Eylül ile 11 Ekim 2024 tarihleri arasında iletecek. Peki, TEV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte TEV burs başvuru formu..

TEV BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TEV burs başvurusu yapmak için https://bursiyer.tev.org.tr/kayit-egitim-universite-bursu ekranında sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor. TEV tarafından verilen ortaöğrenim, yüksek lisans, doktora gibi kademeler için burs başvuruları devam ediyor. TEV burs başvurusu için öğretim sistemi, üniversite, fakülte, bölüm gibi zorunlu alanları doldurduktan sonra kaydınızı yapın.

Kaynak: Şermin Temur