Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tevfik Göksu’nun Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi! Yerine ise o isim geldi…

Esenler Belediye Başkanı AK Partili Tevfik Göksu’nun İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği sona erdi. İşte Göksu’nun yerine gelen isim…

Esenler Belediye Başkanı AK

Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi bugün itibariyle sona erdi. Göksu bu dönem Esenler İBB Meclis Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı olarak görev yapacak.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Esenler Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Faik Taşer, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Taşer yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “5 yıl boyunca İstanbulluların hakkını savunmak için gece gündüz mücadele ederek İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Tevfik Göksu Başkanımızın bu görevi bugün itibarıyla tamamlandı. Başkanımızın Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclis üyesi görevi devam etmektedir.”

YERİNE OKUL GELDİ

Tevfik Göksu’nun yerine gelen isim ise belli oldu.  İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine Zeynel Abidin Okul geldi. İstanbul’da ise yeni dönemin ilk meclis toplantısı bugün gerçekleşecek.

ZEYNEL ABİDİN OKUL KİMDİR?

1968 İstanbul, Beşiktaş doğumlu olan Zeynel Abidin Okul, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Okul, inşaat ve dış ticaret alanında faaliyet gösteren firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Okul ayrıca, 2014 yılında AKP’den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuş fakat seçilememişti.

ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

Öte yandan seçimlerin ardından AK Parti belediye meclisindeki çoğunluğunu kaybetti ve şu an itibarıyla Belediye’de CHP’nin 185, AK Parti’nin 129, MHP’nin ise 2 üyesi bulunuyor.

Zeynel Abidin Okul