Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

The Boys Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler, Kaç Sezon?

The Boys dizisinin konusunun ne olduğu ve oyuncularının kimler olduğu araştırılmaya devam ediyor. Siz de bu diziyi hala izlemediyseniz, dizi hakkındaki bilgileri öğrenebilir ve ilk bölümle diziye başlayabilirsiniz.

The Boys dizisinin konusunun

The Boys isimli dizi, ilgi çeken konusu ve alışılagelmiş süper kahraman temasının dışında bir konuyu ele almaktadır. Dizi genel olarak süper kahramanların sahip olduğu şöhreti ve güçleri kötüye kullandığı bir evrende geçmektedir.

Bugüne kadar iyi işler yapması ile ön plana çıkan süper kahramanlar, The Boys dizisinde ezberleri bozuyor. Dünya genelinde oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yapım, ülkemizde de çok sayıda dizi sever tarafından yakından takip edilmiştir. The Boys dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrendikten sonra hemen dizinin ilk sezonunu açıp izlemek isteyeceksiniz. İşte The Boys dizisi ile ilgili tüm merak edilenlerin yanıtları…

THE BOYS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi, süper kahramanların kendi özelliklerini ve ünlerini kötüye kullandıkları bir evrende geçer. Dizide Vought International isimli şirketin sahibi olduğu süper kahramanlardan The Seven isimli grup, güçlerini kötüye kullananlar olarak karşımıza çıkar. Yine aynı şirketin diziye adını veren süper kahraman grubu The Boys ise güçlerini kötüye kullanan süper kahramanları hedefine almıştır.

Dizinin konusu The Seven ile The Boys grupları arasına gelişiyor. Güçlerinin kendilerini kör ettiğini The Seven isimli grup ile bu grubun yaptığı kötü işleri kontrol altına almak isteyen The Boys grubu arasındaki çatışma dizi boyunca devam ediyor. Grupları yöneten kişilerden iki grup arasındaki çekişmenin boyutu net olarak anlaşılabiliyor. The Boys grubu genel olarak güçlerin kötüye kullanılmasından haz etmeyen Billt Butcher tarafından yönetiliyor. The Seven grubu ise egoist ve sadist bir karaktere sahip olan Homelander tarafından yönetilmektedir.

THE BOYS DİZİSİNİN SENARİSTİ VE YÖNETMENİ

The Boys dizisi, Preacher’ın da yazarı olan Garth Ennis ve Derick Robertson tarafından yazılan çizgi romandan uyarlanmıştır. Aynı zamanda on beş sezona imza atan ve on altıncı sezonun gelme ihtimali şu günlerde gündemde olan Supernatural dizisinin altında imzası olan Eric Kripke’de The Boys dizisinin yaratıcıları arasında yer alan önemli isimlerdir.

THE BOYS DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sevilerek takip edilen The Boys dizisinin oyuncu kadrosu ve oyuncuların hayat verdiği karakterler şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Antony Starr, Homelander karakterine hayat veriyor.
  • Erin Moriarty, Annie January karakterine hayat veriyor.
  • Karl Urban, Billy Butcher karakterine hayat veriyor.
  • Jack Quaid, Hughie Campbell karakterine hayat veriyor.
  • Chace Crawford, The Deep karakterine hayat veriyor.
  • Karen Fukuhara, Kimiko Miyashiro karakterine hayat veriyor.
  • Tomer Kapon, Frenchie karakterine hayat veriyor.
  • Laz Alonso, Mother’s Milk karakterine hayat veriyor.
  • Dominique McElligott, Maggie Shaw / Queen Maeve karakterine hayat veriyor.
  • Jessi T. Usher, A- Train karakterine hayat veriyor.

THE BOYS DİZİSİ KAÇ SEZON?

The Boys dizisi toplamda üç sezon olarak yayınlanmıştır. İlk bölüm yayın tarihi ise 26 Temmuz 2019’dur. Dizinin dördüncü sezonu ise izleyici tarafından büyük bir heyecanla beklenirken, The Boys dördüncü sezonu ile bu yıl içerisinde izleyici karşına çıkacak.

The Boys dizisinin IMDB puanı 8.10’dur. Bu da dizinin ne kadar beğenildiğini ve ne kadar izlendiğini gözler önüne sermektedir. Diziyi yakından takip edenler, dizinin oldukça akıcı bir senaryoya sahip olduğunu, bilim kurgu ve anti kahraman konsepti ile izleyiciyi kendine hayran bırakan bir iş olduğunu dile getirmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekrar bölümü yayınlanmayacak olan Yalı
Sıradaki Haber Yalı Çapkını 77 Bölüm Nereden İzlenir? Yalı Çapkını Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Yalı Çapkını Son Bölüm