Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

The Flash Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler, Kaç Sezon?

DC Evreni’nin muhteşem kahramanlarından biri olan Flash, uzun soluklu bir yapım ile izleyici karşısına çıkmıştır. Geçirdiği kaza sonrası süper güçlere sahip olan Barry Allen, herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

DC Evreni’nin muhteşem kahramanlarından

DC Evreni’nin süper kahramanları oldukça geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Uzun yıllardır hayatımızda yer alan bu kahramanların başına gelenler, süper güçlerine nasıl sahip olduğu ve bu güçlerden sonra hayatlarının akışının nasıl değiştiği izleyiciye aktarılmaktadır.

Bu yapımlardan biri olan The Flash ise yıldırım çarpması sonrasında özel güçlere sahip olan Barry Allen’in hayatını anlatmaktadır. The Flash olarak bilinen süper kahramanın nasıl özel güçlere sahip olduğu ve sonrasında hangi olayların içinde kendini bulduğu bu yapım ile gözler önüne serilmektedir.

THE FLASH DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

The Flash’ta Harrison Wells bilimsel araştırma tesisi olan START Labs’ın başkanı olarak karşımıza çıkar. Parçacık hızlandırıcı üzerinde deney yaptıkları gün büyük bir kaza yaşanır. Bu kaza ile büyük bir ışık süzmesi tüm şehri etkisi altına alır ve o sırada bazı insanlar mutasyona uğrar. Mutasyona uğrayan kişiler artık farklı süper güçlere sahiptir. Bu isimlerden biri de Barry Allen’dir. Üzerine yıldırım düşen Barry Allen, dokuz ay boyunca komada kalır. Komadan çıktıktan sonra Barry artık dünyanın bildiği gibi olmadığını fark eder. İnsanüstü güçlere sahip olan Barry artık iyilerin dostu, kötülerin ise baş düşmanı olur.

BARRY ALLEN KİMDİR?

The Flash yanı Barry Allen, küçük yaşlarda annesinin ölümü ile karşı karşıya kalmıştır. Sarı bir ışık hüzmesinin annesini öldürdüğünü anlatsa da ona kimse inanmamıştır. Aynı zamanda babası da suçlu bulunmuş ve cezaevine gönderilmiştir. Babasının en yakın arkadaşı olan dedektif Joe West Barry’i evlat edinmiş ve onu büyütmüştür. Central City polis merkezinde görev yağan Joe West, adli tıp görevlisidir.

Süper güçlere sahip olduktan sonra The Flash olarak tanınmaya başlanan Barry, sahip olduğu güçlerini insanlara yardım etmek için kullanır. Barry’in en büyük hedefi ise babasını haksız yere yattığı cezaevinden kurtarmaktadır. Aynı zamanda The Flash’ın en büyük düşmanı ise kendi ile hemen hemen aynı güçlere sahip olan Reverse Flash’tır.

IRIS WEST KİMDİR?

Iris West, dizinin en önemli karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Flash’a ait çizgi romanda olduğu gibi dizide de dedektif Joe West’in kızıdır. Barry Allen ile birlikte büyüyen Iris arasında çok iyi bir dostluk vardır. Ancak Barry küçüklüğünden beri Iris’e aşıktır. Dizinin ilerleyen dönemlerinde Iris Flash’ın sevgilisi ve daha sonra ise nişanlısı olarak karşımıza çıkacaktır. İlk başlarda Barry’nin Flash olduğunu bilmeyen Iris, bu gerçeği öğrendiğinde ise Flash’ın en büyük destekçilerinden biri olacaktır.

REVERSE FLASH KİMDİR?

Dizinin en gizemli ve bilinmezlikler ile dolu karakteri Reverse Flash’tır. Farklı zaman dilimleri ile izleyicinin kafasını karıştıran karakter, STAR Labs’ın başında adete bir iyilik meleği rolündeyken daha sonra Flash’ın en büyük düşmanı olacaktır. Ancak dizideki paralel evrende Reverse Flash, Flash’ın hala en iyi dostu olmaya da devam edecektir.

THE FLASH DİZİSİNİN OYUNCULARI

  • The Flas dizisinde yer alan oyuncuların isimleri şu şekilde sıralanmaktadır;
  • Grant Gustin, Barry Allen – The Flash
  • Candice Patton, Iris West
  • Danielle Panabaker, Caitlin Snow
  • Carlos Valdes, Cisco Roman
  • Tom Cavanagh, Reverse Flash
  • Emily Bett Rickards, Felicty Smoak
  • Jesse L. Martin, Dedektif Joe West

THE FLASH DİZİSİ KAÇ SEZON?

Dünya genelinde sevilerek izlenen The Flash dizisi toplamda dokuz sezon olarak yayınlanmıştır. Bunun yanı sıra dokuzuncu sezonda diğer sezonlara göre daha az bölüm sayısı yer almaktadır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılan TEKNOFEST
Sıradaki Haber Adana TEKNOFEST Etkinlik Saatleri 2024: Teknofest Ne Zaman Bitiyor? Teknofest Saat Kaçta Bitiyor?