Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

THY 849 TL İndirimli Bilet Kampanyası: Uçak Bileti THY Kampanya Tarihleri! THY Kampanyalı Bilet Nasıl Alınır?

Türk Hava Yolları uçak bileti kampanyası çok sayıda yolcunun gündemine girdi. 849 TL’den başlayan fiyatlarla uçak bileti almak isteyen yolcular için ilk çağrı geldi. 100 bin bilet kampanyasından faydalanmak isteyenler için tarihler belli oldu. İşte uçak bileti THY kampanya detayları..

Türk Hava Yolları uçak

Binlerce yolcunun gündeminde yer alan uçak bileti THY kampanya detayları belli oldu. Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ve varışlı tüm yurt içi uçuşlar için harekete geçti. 849 TL’den başlayan fiyatlarla 100 bin bilet kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlara indirimli bilet duyurusu geldi. Peki, THY kampanyalı bilet nasıl alınır? İşte THY avantajlı bilet kampanya tarihleri..

UÇAK BİLETİ THY KAMPANYA

THY kampanyalı bilet 24 Eylül ile 26 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerde geçerli olacak. 18 Kasım 2024 ile 15 Ocak 2025 tarihleri arasında seyahat edilecek. Tüm yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfında 849 TL olarak ödeme yapılacak.

THY KAMPANYALI BİLET NASIL ALINIR?

ExtraFly pakette ücretler İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1229 TL, PrimeFly pakette 1299 TL, bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler ExtraFly pakette 1179 TL, PrimeFly pakette ise 1239 TL olacak. THY kampanyalı bilet için https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar adresini ziyaret edebilirsiniz.