THY VE Pegasus iptal edilen uçuşlar 26 Kasım: İstanbul uçak seferleri iptal mi? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi?

Meteorolojinin yayımladığı kuvvetli fırtına ve sağanak yağış uyarıları doğrultusunda, İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş kapasitesi düşürüldü. İstanbul Havalimanı işletmecisi HEAŞ (Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.) 26 Kasım'a kadar olan uçuşların yüzde 15 oranında iptal edildiğini açıkladı.

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan tedbirlerle birlikte uçuşların sınırlı bir şekilde gerçekleşmesine neden oldu. İşte, 26 Kasım'da iptal edilen uçak seferleri listesi:

26 Kasım İstanbul İptal Edilen Uçak Seferleri Listesi:

  • THY ve Pegasus havayollarına ait uçuşlarda iptaller mevcut.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 26 Kasım'a kadar olan uçuşlarda yüzde 15 oranında iptal gerçekleştirildi.
  • İptal edilen uçak seferleri ile ilgili güncel bilgiler Sabiha Gökçen'in resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilir.

İstanbul Havalimanı işletmecisi HEAŞ'dan yapılan açıklamada, tüm yolcuların uçuş durumunu ilgili havayolunun internet sitesi ve çağrı merkezlerinden takip etmeleri önerildi. Uçuşlarla ilgili güncel bilgilere ulaşmak için Sabiha Gökçen Havalimanı'nın resmi internet sitesi kullanılabilir.

Uçuşlarda yaşanabilecek olası gecikmeler ve iptaller nedeniyle yolcuların seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.

SABİHA GÖKÇEN UÇUŞ BİLGİ EKRANI