Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TikTok Fenomen Kübra Aykut Kimdir, Kaç Yaşında? Kübra Aykut Öldü Mü? Fenomen Kübra Aykut Nasıl Öldü?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut acı haber geldi. “Kendime layık damat bulamıyorum” diyerek damatsız düğün yapan Kübra Aykut hayatını kaybetti. Peki, Tiktok fenomeni Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında, nereli? Kübra Aykut nasıl öldü? İşte yanıtı..

Sosyal medya fenomeni Kübra

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut ardında bir mektup ve şifre bırakarak hayata veda etti. “Çevremi mutlu ettim, kendimi mutlu edemedim. Ben bu dünyadan gidiyorum” notu bırakarak intihar ettiği konuşulan TikTok fenomeni Kübra Aykut ölüm nedeni merak edildi. Damatsız yaptığı düğünle gerçekleri aratmayan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Tiktok fenomeni Kübra Aykut kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenomen Kübra Aykut nasıl öldü? İşte merak edilenler..

FENOMEN KÜBRA AYKUT NASIL ÖLDÜ?

“Kendime layık damat bulamıyorum” diyerek damatsız düğün yapan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un kaldığı binanın 5’inci katından düşerek hayatını kaybettiği söylendi. Ölümünden 6 saat önce yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım” ifadeleri yer aldı.

TİKTOK KÜBRA AYKUT  KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sosyal medyada TikTok videoları yayınlayan fenomen Kübra Aykut’un Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya ile sevgili olduğu ileri sürüldü. Ardında bir mektup ve şifre bırakan Kübra Aykut’un kesin ölüm nedeni henüz bilinmiyor.