Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tiktoktaki Laz Kızı Aylık Kazancı Şoke Etti! TikTok Göğsünü Açan Laz Kızı 3405 Kazancı Ne Kadar?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Laz Kızı aylık kazancı şoke etti. TikTok’ta para kazanmak için göğüslerini açan Laz kızı gözaltı ardından tutuklandı mı merak edildi. Ters kelepçeyle götürülen Laz Kızı’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Peki, Laz Kızı tutuklandı mı? Tiktoktaki Laz Kızı aylık kazancı ne kadar? İşte yanıtı..

Son günlerin en çok

Son dönemin gözde uygulamalarından TikTok canlı yayında göğüslerini açan @lazkizi3405 adlı hesabın sahibi Laz Kızı gündemi salladı. Kendisini izleyenlerden bağış adıyla para toplayan Laz Kızı gözaltına alındı. Videoların ardından takipçi sayısı bir anda 10 bini aşan Laz Kızı topladığı para şoke etti. Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerini harekete geçiren Laz Kızı 3405, İstanbul Kartal’da yaşadığı evden alındı. Hamile olduğu öğrenilen Laz Kızı serbest kaldı. Gündemin en çok konuşulan ismi Tiktoktaki Laz Kızı ters kelepçeyle götürülüp serbest bırakıldı. Saat başına kazandığı parayla ağızları bir karış açık bırakan Laz Kızı flaş rakam geldi. İşte Tiktok Laz Kızı aylık kazancı..

TİKTOKTAKİ LAZ KIZI AYLIK KAZANCI

Takipçi sayısı bir anda 10 bini aşan Tiktok Laz Kızı son dakika bombası patladı. Canlı yayınlarında bağış ve hediye adıyla para toplayan Laz Kızı 3405 gecelik kazancı şoke etti. Sosyal medya platformlarında yayınlanan videoların ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Laz Kızı hesabını kapattıktan sonra başka bir hesap açarak tekrar hayranlarının karşısına çıktı. Bu hesabın takipçi sayısı da kısa sürede 25 bini aştı. Para kazanmaya devam eden Tiktoktaki Laz Kızı flaş açıklama geldi. Milyonlarca vatandaşın Tiktoktaki Laz Kızı, Tiktok Laz Kızı kocası, Laz Kızı video, Laz Kızı nereli, Laz Kızı tiktok videoları, Laz Kızı 34 instagram araştırmaları ardından aylık kazancı belli oldu. Serbest kalan Laz Kızı gazetecilere yaptığı açıklamada, “1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün yaptığım yayından 7 bin 500 lira kazandım, 5-6 aydır açtığım yayınlarla aylık 20 bin lira kazanıyorum” dedi.

TİKTOK LAZ KIZI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınan Laz Kızı 3405 isimli kullanıcı adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Binlerce takipçisi bulunan ve Laz Kızı 3405 adlı hesabında göğüs dekoltesini paylaşarak yayınlar yapan kadın milyonların dikkatini çekti. Sosyal medya takipçilerinin bir numarası haline gelen Laz Kızı göğüs dekoltesini izleyenlerden para topladı. Tiktok’ta müstehcen videoları olan Laz Kızı kullanıcı isimli G.D.’nin 35 yaşında olduğu öğrenildi. Gözaltına alıp ardından serbest bırakılan Laz Kızı “aylık 20 bin lira kazanıyorum” dedi.