Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tilbe Şenyürek: Farklı galibiyeti taraftara bağlıyorum

A Milli Kadın Basketbol Takımımızın başarılı oyuncusu Tilbe Şenyürek, Slovakya maçındaki farkın bu kadar yüksek olmasını taraftara borçlu olduklarını dile getirdi.

A Milli Kadın Basketbol

Tilbe Şenyürek galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaptı ve şu şekilde konuştu: Keşke her maç evimizde olsa da taraftarımızla böyle özgüvenli, seyirci zevki yüksek maçlar oynayabilsek. İzmit müthiş bir taraftar getirmiş. Onların önünde bu galibiyeti alabilmek, eleme maçlarını galibiyetle farklı başlayabilmek bizim için önemliydi, öyle de oldu. O yüzden çok mutluyuz.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Sakatlıklardan dolayı oynamadığım 3 yıl var. Çok daha fazla olurdu ama önemli olan bu sayının içerisinde ne kadar başarı olduğu. Çok fazla milli oldum ama daha bir madalya yok. İstiklal Marşı’nı okurken açıkçası tüylerim diken diken oldu ama bir yandan da bir buruk hissettim. Çünkü bu millete bu taraftara, bu marşa layık olmamız gerektiğini düşündüm.

FİRE VERMEDEN GİTMEMİZ LAZIM

Bir inişteyiz bir çıkış yakalamamız lazım. Skor güzel ama bizim 2025 şampiyonasına fire vermeden gitmemiz lazım ve orada artık kadın basketbol milli takımının gerektiği yerde hak ettiği başarıyı ülkemize getirmek zorundayız. Böyle bir sorumluluk hissediyorum. Çok mutluyum ama yol çok uzun. Bizim çok daha büyük şeyler yapmamız gerekiyor.

ÜLKEMİZİ GURURLANDIRMAMIZ LAZIM

Rakip seçebilecek lüksümüz olmadığını düşünüyorum. Potansiyelimize çok güveniyorum ama deplasman maçları ya da büyük şampiyonalar evde oynadığımız gibi olmuyor. Zorlu sınavları iyi geçemedik o yüzden şimdi böyle farklı bir galibiyetin üstüne üçte üç yapacağız, kesinlikle birinci çıkacağız demek olmaz. Bizim maç maç hazırlanıp rakip seçmeden 2025 Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde gidip artık orada ülkemizi gururlandırmamız gerektiğini düşünüyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi
Sıradaki Haber Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık