Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TİMUR CİHANTİMUR CEZAEVİ SALDIRI SON DURUM: Timur Cihantimur Tahliye Olacak Mı? Timur Cihantimur Ne Yaptı?

İstanbul Eyüpsultan’da ölümlü kazaya karıştıktan sonra yurtdışına kaçan Timur Cihantimur yakalandı. ABD’de cezaevine gönderilen Timur Cihantimur hapishanede saldırıya uğradı. Saldırı ardından sosyal medyada Timur Cihantimur ne yaptı sorusuna yanıt arandı. Peki, Timur Cihantimur tahliye olacak mı? İşte yanıtı..

İstanbul Eyüpsultan'da ölümlü kazaya

Sosyal medyanın en çok konuştuğu Eylem Tok oğlu Timur Cihantimur olayında son durum merak konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde ölümlü kazaya karışan Timur Cihantimur olay yerinden kaçtı. Daha sonra oğluyla yurtdışına kaçan Eylem Tok ile Timur Cihantimur 14 Haziran Cuma günü ABD’de yakalandı. ABD’de tutulduğu cezaevinde saldırıya uğrayan Timur Cihantimur için Acil Tahliye Talebi dilekçesi verdi. Peki, Timur Cihantimur tahliye olacak mı? Timur Cihantimur kimdir? İşte Timur Cihantimur cezaevi saldırı detayları..

TİMUR CİHANTİMUR CEZAEVİ SALDIRI

Timur Cihantimur ne yaptı 1 Mart 2024 tarihinde İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok olayın ardından önce Mısır’a ardından ABD’ye kaçtı. Bir süre sonra yakalanan Timur Cihantimur Newark’ta sevk edildiği cezaevinde telefon sırası beklerken üç kişinin saldırısına uğradı. Dudağı patlayıp dişi kırılan Timur Cihantimur hastanede yer olmadığı gerekçesiyle cezaevine geri gönderildi.

TİMUR CİHANTİMUR TAHLİYE OLACAK MI?

Saldırının ardından karantinaya alınan Timur Cihantimur için tahliye talep edildi. Avukatları Victoria Kelleher ve Martin Weinberg tarafından sunulan Acil Tahliye Talebi dilekçesinde saldırının detayları paylaşıldı. Avukatlar Timur Cihantimur’un 12 Temmuz’da sevk edildiği New Jersey Newark şehrindeki cezaevinde ciddi saldırıya uğradığı için ev hapsine çıkarılması konusunda ikinci kez taleplerini iletti. Timur Cihantimur 18 yaş altındakilerin bulunduğu tutukevinde kalıyor.