TİP il eski başkanı istifa etti

TİP İl eski Başkanı İsmail Göksu partisinden istifa ettiğini duyurdu. Görüş ayrılığı nedeni ile istifa eden Göksu, sosyalist devrime olan inancının devam edeceğini ifade etti.

TİP il eski başkanı istifa etti

Erkan Baş’ın genel başkanlığını yaptığı ve mecliste 4 milletvekili ile temsil edilen Türkiye İşçi Partisi Kocaeli İl eski Başkanı İsmail Göksu partisinden istifa etti. Farklı yaklaşım ve ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeni ile istifa ettiğini ifade eden Göksu, sosyalist devrime olan inancının devam edeceğini ifade etti.

“TÜM ÇABALARIMA RAĞMEN ÇÖZÜMSÜZ KALDI”

Göksu istifa paylaşımında, “Bir süre öncesine kadar İl başkanlığı görevini de yapmış olduğum TİP (Türkiye İşçi Partisi) ile, başta 'kitlesel sosyalist parti' anlayışı olmak üzere, ortak siyasal ilkeler paydaşlığında başlayan mücadele yolculuğumuz/yoldaşlığımız, ne yazık ki siyasal süreç pratiğinde ortaya çıkan görüş ve yaklaşım farklılıklarımızın, bu konulardaki tüm çabalarıma rağmen, çözümsüz kalması nedeniyle sona ermiştir.

“MÜCADELEM DEVAM EDECEK”

TİP'li tüm arkadaşlarıma ve partinin kurumsal mücadelesine başarılar diliyorum. Türkiye İşçi Partisi'nden istifa etmiş olmakla birlikte, hiç kuşkusuz bilimsel sosyalizme ve Sosyalist devrime olan inancım ve mücadelem sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.