TİP’in İzmit adayı Çiğdem Kandemir oldu

Türkiye İşçi Partisi İzmit’e belediye başkan adayı çıkardı. TİP’in İzmit adayı Çiğdem Kandemir oldu.

TİP’in İzmit adayı Çiğdem Kandemir oldu

31 Mart yerel seçimlerine haftalar kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, 31 Mart'taki yerel seçimlerde partisinin Gebze Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

43 YAŞINDA

Bugün ise Türkiye İşçi Partisi İzmit adayını açıkladı. TİP’in İzmit adayı Çiğdem Kandemir olarak açıklandı. Türkiye İlçi Partisi il örgütünde siyasi yaşamını sürdüren Kandemir 43 yaşında.

ÇİĞDEM KANDEMİR KİMDİR?

Çiğdem Kandemir, 1981 yılında İzmit'te doğdu. Kandemir ilk ve ortaöğrenimini Kocaeli'de tamamlamış, daha sonra ise Kocaeli Üniversitesi Kimya Teknikerliği bölümünden mezun olmuştur. Kandemir, mezuniyetinin ardından Kocaeli ve İstanbul'da bulunan çeşitli fabrikaların kalite kontrol departmanlarında görev aldı. Daha sonra ise Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezinde Mali Sorumlu olarak beş yıl boyunca çalıştı.

MALİ SORUMLU OLARAK GÖREV YAPTI

Siyasi yaşamını Türkiye İşçi Partisi Kocaeli İl Örgütünde sürdüren Kandemir, Haziran 2021 ile Aralık 2023 tarihleri arasında örgütün İl Yönetim Kurulu üyesi ve mali sorumlusu olarak görev yaptı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Türkiye İşçi Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı olan Kandemir, evli ve bir çocuk annesidir.

Kaynak: HABER MERKEZİ