Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tipioğlu’ndan CHP’ye bildiri tepkisi; “İsterdik ki, bütün partiler ortak bir tavır alsın”

12 askerin şehit olmasının ardından AK Parti, İYİ Parti, MHP ve Saadet Partisi teröre dair görüşülen ortak bildiriye imza atarken Cumhuriyet Halk Partisi ve DEM Parti imza atmadı. CHP’nin bildiriye imza atmaması sonrasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu “”İsterdik ki, bütün partiler ortak bir tavır alsın” ifadelerine yer verdi.

12 askerin şehit olmasının

12 askerin şehit olmasının ardından AK Parti, İYİ Parti, MHP ve Saadet Partisi teröre dair görüşülen ortak bildiriye imza atarken Cumhuriyet Halk Partisi ve DEM Parti imza atmadı. CHP’nin bildiriye imza atmaması sonrasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu “İsterdik ki, bütün partiler ortak bir tavır alsın. CHP, terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan, adeta sözcülüğüne savunan DEM Parti ile bir kez daha birlikte hareket ederek, Meclis Ortak Bildirisi’ne imza atmadı” ifadelerini kullandı.

“ACILARI YERDE KALMADI, KALMAYACAK”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Tipioğlu; ” Türkiye’nin küresel meselelerde sesinin çıkmasından rahatsız olanlar, yıllardır ülkemizin belini bükmek için kullandıkları maşaları yeniden harekete geçirdi. İki günde 12 kahraman Mehmetçiğimiz PKK denilen hain terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düştü. Acımız çok büyük.
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak” açıklamasını yaptı.

Yazılı açıklamasının devamına, “Bu ortak acımızda isterdik ki, Gazi Meclisimizde, terör örgütü açıkça belirtilerek hep birlikte lanetlensin ve milletimiz gibi tek vücut olmuş halde grubu bulunan bütün partiler ortak bir tavır alsın” diyerek devam etti.

“ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Veysel Tipioğlu, “Ancak Ana Muhalefet Partisi CHP, terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan, adeta sözcülüğüne savunan DEM (HDP) parti ile bir kez daha birlikte hareket ederek, Meclis Ortak Bildirisi’ne imza atmadı. Kongrelerinde selam gönderdikleri, her fırsatta bir araya gelip bağlılıklarını bildirdikleri DEM’le ortak yol yürümeyi tercih etti. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Bizleri İstikbalimizden etmek isteyen dahili ve harici bedhahlar her dönem olacaktır’ Bizler, bütün bu unsurlara karşı daima uyanık olmaya, emellerine ulaşamamaları için çok çalışmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyor, terör örgütü Pkk ve destekçilerini lanetliyor, milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.