TOGG kullanıcısı gazeteci isyan etti: “Mağdur olduk”

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz TOGG’un yaşattığı teknik arızalara dikkat çekti. Karagöz’ün eleştirileri gündeme oturdu. Araca dair deneyimini paylaşan Karagöz, “Aracı resetlemek zorunda kaldık, DTC reseti gerekiyor. İnsanlar bilgisayar mühendisi mi?” dedi.

TOGG kullanıcısı gazeteci isyan etti: “Mağdur olduk”

Son dönemde oldukça sık eleştirilen TOGG’a dair bir eleştiri de gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’den geldi. Karagöz, özellikle aracın sık sık verdiği şarj hataları ve kullanıcıların mağduriyeti üzerinde durdu.

"ARABA ŞARJ OLMADIĞI İÇİN MAĞDUR OLDUK"

Karagöz, yaşadığı şarj problemine dikkat çekerek, Bolu’da yaşadığı bir deneyimi paylaştı. Restoranda yemek yerken arabasını şarja bıraktığını, ancak aracın şarj olmadığını fark ettiklerinde mağdur olduklarını belirtti. "Aracı resetlemek zorunda kaldık, DTC reseti gerekiyor. İnsanlar bilgisayar mühendisi mi?” diyerek duruma isyan etti.

TOGG TESLA’NIN GERİSİNDE

Karagöz, TOGG’un şarj maliyetlerinin de yüksek olduğunu vurguladı. Tesla kullanıcılarının 576 TL’ye araçlarını şarj edebildiğini belirten Karagöz, TOGG sahiplerinin ise aynı işlem için 768 TL ödediğini söyledi. "Bu insanlar TOGG aldığı için neden cezalandırılıyor?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“BU NASIL BİR ÖNCELİK?”

Bir diğer eleştirisi ise TOGG’un adaptif hız sabitleme ve şerit takip gibi modern fonksiyonlara sahip olmamasıydı. Karagöz, bu eksikliklerin kullanıcı deneyimini olumsuz etkilediğini vurgularken, “Ama Ziraat Bankası uygulaması yapmışlar, bu nasıl bir öncelik?" diyerek gereksiz güncellemeyi eleştirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ