Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOGG T10F tanıtıldı! TOGG T10F fiyatı ve özellikleri? TOGG T10F ne zaman satışa çıkıyor?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobil markası TOGG’un yeni modeli T10F tanıtıldı. İşte detaylar…

Türkiye’nin yerli ve milli

ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024’te Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un yeni modeli tanıtıldı. Fuar esnasında TOGG’un yeni modeli T10F’nin üzeri örtülüydü. TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş’ın açılış konuşmasının ardından T10F’nin üzerindeki örtü kaldırıldı ve yeni model TOGG görücüye çıktı.

ÖYLE BİR İLGİ GÖRDÜ Kİ…

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, T10F modeliyle ilgili verdiği bilgilerde şu ifadelere yer verdi:
“Biz 3 bin 750 personelimizle hep beraber Türkiye’miz için çalışıyoruz. Üç sene önce yolculuğumuz başlamıştı. Geçen sene otomobilden fazlası için yola çıktık. O nedenle hiç bir akıllı cihaz getirmeden, hiç bir akıllı araç getirmeden burada sergiledik. Yani otomobilden fazlasını sergiledik. Öyle bir ilgi gördü ki…

YERLİLİK ORANI

Bugünde kısmet hepsini beraber bir arada T10X’mizi, T10F’mizi dijital platformumuzu, temiz enerji çözümlerimizi hep beraber faaliyet gösterdiğimiz alanlardaki ürünlerimizi hepsini beraber sergiliyoruz. Kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir model ürettik. Biz ilk önce akıllı cihazın platformunu oluşturduk. Gençlerimizin de potansiyelini kullanarak oluşturduğumuz bir ekosistem kurguluyoruz. İlk yola çıktığımız günden itibaren yüzde 51’in üzerinde bir yerlilik oranımız var.

2025’TE YOLLARDA OLACAK

T10F ile bu yerlilik oranımızın daha da artacağını biliyoruz. Hedefimiz yüzde 68’e çıkarmak. Batarya, elektronik ve yazılım üretiminde önemli adımlar attık. T10F 2025’te yollarda olacak. Bir batarya 26 dakikada şarj olabiliyor, ultra hızlı bir hizmet. Siparişleri açacağız. Kura olmayacak. Trumore üzerinden online satışa açılacak. Türkiye’mizi trafiği yoğun bölgeler ve biraz daha az yoğun bölgeler olarak böldük. Trafiğin yoğun bölgelerde her 25 kilometrekarede en az bir tane hızlı şarj cihazı olacak şekilde planladık. Toplamda bin tane şarjlı istasyonla ülkemizi bir ucundan bir ucuna seyahat edebileceğimiz şekilde tasarladık.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kahramanmaraş ve Adıyaman'da korkutan bir
Sıradaki Haber Kahramanmaraş ve Adıyaman sallandı!