Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOGG’a üretim gerçekleştiriyordu! Konkordato süreci başladı

Yerli üretim otomobil markası Togg’a elektronik kart tasarım ve üretimi konusunda mühendislik altyapısı hizmeti veren ve Kocaeli’de faaliyet gösteren 21 yıllık Arte Elektronik A.Ş konkordato sürecine girdi.

Yerli üretim otomobil markası

2003 yılında 2.5 milyon dolar sermayeyle kurulan Arte Elektronik’in sahibi Şafak Aşkın Konuralp, 21 yıllık şirketinin yaşadığı zorluklar üzerine konkordato talebinde bulunmuştu.

KONKORDATO İLANI

2 Temmuz tarihinde 3 aylık geçici konkordato ilan eden Arte Elektronik’e verilen süre doldu. Dün itibariyle firma hakkında 1 yıllık konkordato kararı verildi. Karara göre konkordato komiseri olarak Bedri Keskin görevine devam edecek.

7 GÜN İÇİNDE İTİRAZ HAKKI

Söz konusu ilanda “İlandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile itiraz ederek konkordato mühletinin uzatılmasını gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri, duruşmasının 25/09/2025 günü saat 14:00’e bırakıldığı ihtaren ilan olunur” ifadeleri yer aldı.

21 YILDIR 

40 bin metrekare alanda kurulu fabrikasında, tek yüzlü, çift yüzlü, çok katlı ve alüminyum baskılı devre kartı üretimini gerçekleştiren 21 yıllık Arte Elektronik A.Ş’nin baskılı devre kartı üretimi yaptığı sektörlerin başında aydınlatma, otomotiv, endüstriyel elektronik, tüketici elektroniği, medikal ve iletişim sektörleri geliyor.

TOGG’A MÜHENDİSLİK HİZMETİ VERDİ

Türkiye’nin en büyük pcb CNC kapasitesine sahip firması, yerli otomobil TOGG Projesinde elektronik kart tasarım ve üretimi konusunda mühendislik altyapısı hizmeti vermesiyle de biliniyor. Dev şirket ayrıca Pandemi sürecinde solunum cihazının çok kritik olan parçalarının da üretimini gerçekleştirmişti.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde görev yapan
Sıradaki Haber Uzman Doktor Mevlüt Yordanagil meme kanseri hakkında konuştu: Genç yaşlarda daha sık rastlanıyor