Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Togolu öğrenci Kandıra yollarında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesinde asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesinde asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarına devam ediyor. Turizmin merkezi olan Kandıra’da, Çerçili-Akıncı köyleri arasındaki bağlantıyı sağlayan 5,5 kilometrelik stabilize yol, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Bu projede, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan Togolu Abdoul-Gafarou Fousseni de staj yapıyor.

ALİ GAFFAR DİYE ÇAĞIRIYORLAR

Arkadaşları tarafından “Ali Gaffar” olarak çağrılan Fousseni, Büyükşehir Belediyesinin projelerinde edindiği deneyimle ülkesine faydalı olmak istediğini belirtiyor. Stajını Çerçili-Akıncı köyleri arasındaki üstyapı çalışmalarında yapan Fousseni, çalışma ortamının çok güzel olduğunu ve herkesin kendisine yardımcı olduğunu ifade ediyor.

ÜLKESİNE KATKI SAĞLAYACAK

KOÜ İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi olan Togolu Fousseni, staj deneyimini ülkesine döndüğünde kullanmak istediğini ve burada edindiği bilgilerle ülkesine katkı sağlamayı hedeflediğini söylüyor. Fousseni’nin Büyükşehir Belediyesi ile olan staj süreci, hem kişisel gelişimine katkıda bulunuyor hem de ülkesine döndüğünde daha donanımlı bir inşaat mühendisi olarak hizmet vereceği umuduyla devam ediyor.