TOKİ konut ve iş yeri açık artırma ne zaman, saat kaçta? TOKİ açık artırma canlı izle!

TOKİ konut ve iş yeri açık artırma ne zaman, saat kaçta? TOKİ açık artırma canlı izle!

Türkiye genelinde konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen açık artırmalar, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerini kapsayacak. Açık artırma süreci, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel Çukurambar'da gerçekleştirilecek.

Açık Artırma Tarihleri ve Saatleri:

  • Konutlar için açık artırma 13 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 10.30'da başlayacak.
  • İş yerleri için açık artırma ise 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10.30'da yapılacak.

Ödeme Koşulları: Alıcılar, konutlara %25 peşinat ve 72 ay vade ile sahip olabilecekler. İş yerleri için ise %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunulacak.

Canlı Yayın Bilgileri: Açık artırmalar, TOKİ'nin resmi YouTube sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede Türkiye genelindeki vatandaşlar, açık artırmalara internet üzerinden katılım gösterebilecek ve süreci takip edebilecekler.

Satışa Sunulan İller: Alıcılar, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecekler. Ayrıca, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat ile 48 ay vadeyle alınabilecek.

TOKİ AÇIK ARTIRMA CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ