Tolga Güldibi: Faruk Koca, Meler’e “Seni öldüreceğim” dedi

Hakem Meler'e yumruk atan Ankaragücü'nün eski başkanı hakim karşısına çıktı, tehdit suçlamasını reddetti. Kocaeli Bölgesi Hakemi Tolga Güldibi ise net konuştu ve “Tehdit etti, Halil Umut Meler’e "–Seni öldüreceğim-” dedi.

Tolga Güldibi: Faruk Koca, Meler’e “Seni öldüreceğim” dedi

TARİHİ REZALET!

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitişiyle birlikte sahaya girerek hakem Halil Umut Meler’e yumrukla saldıran ev sahibi takımın eski başkanı Faruk Koca ilk kez hakim karşısına çıktı. Koca, tehdit suçlamasını kabul etmediğini söyledi. Hakem Meler ise Koca'nın tehdidini duyduğunu ve sanıklardan şikayetçi olduğunu belirtti.

YERDE KAFASINI TEKMELEDİLER

Ankara Batı 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen saldırı davasıyla ilgili olarak Koca dahil toplam dört sanık yargılanıyor. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, 11 Aralık'ta Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçın ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Koca'nın beraberindeki iki kişi de yere düşen Meler'in kafasını tekmelemişti.

SİZİ BİTİRECEĞİM!

Tanık Ömer Tolga Güldibi ise maçta hakem olarak görev yaptığını belirterek, "Arkamdan gelerek müştekiye vurduklarını gördüm. Koca, yumruk vururken 'Sizi bitireceğim' dedi. Meler'e de 'Seni öldüreceğim' dedi" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili açılan soruşturmanın ardından Ankaragücü Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Koca ile Kenan Çelikkaya ve Yunus Şahin tutuklandı. Diğer iki sanığın tutukluluğu devam ederken, Koca cezaevinde 15 gün kaldıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere 27 Aralık'ta tahliye edildi.

Tolga Güldibi: Faruk Koca, Meler’e “Seni öldüreceğim” dedi - Resim : 1