Tolunay Bekçi: Ben böyle bir ortam görmedim

İlimizin yetenekli orta saha oyuncularından, Yuvacıkspor’da adeta fabrika ayarlarına dönen Tolunay Bekçi, Kullarspor galibiyetini Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi. Bekçi öte yandan Yuvacıkspor’daki aile ortamını da çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Tolunay Bekçi: Ben böyle bir ortam görmedim

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞMIŞTIK

Rakibi iyi analiz ettiklerini vurgulayan Tolunay şu şekilde konuştu: Kullarspor karşısında çok iyi mücadele ettik. Bir hafta boyunca dersimize çok iyi çalıştık. Rakibimizde kimin neler yapabileceğini, nereye top atabileceğini, rakibi nasıl kapatmamız gerektiğini, nasıl hücum yapmamız gerektiğini biliyorduk açıkçası.

BENİM İÇİN DEĞİŞİK BİR MAÇ OLACAK

Son dakikalarda da olsa kent derbisini kazandığımız için mutluyum. Haftaya benim de eski takımım Gölcükspor ile karşılaşacağız. Tahmini Gölcük’e 17-18 yılımı verdim, geçen sezon da oradaydım. Benim için çok değişik bir maç olacak. Saygı çerçevesinde geçecek ama elimden geleni yapacağım. Neticesinde Yuvacıkspor forması giyiyorum.

HİÇBİR MAÇTA GERİ ADIM ATMADIK

Ne yazık ki sıkıntılarımız var. Ona rağmen mücadeleden vazgeçmiyoruz. Bunu sağlayan unsur tabii ki aile ortamına sahip olmamız. Çok takım gezdim ancak böyle bir ortam görmedim. Sezona iyi başlayamadık fakat hiçbir maçta geri adım atmadık. Devam eden süreçte her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.

Kaynak: HABER MERKEZİ