Trabzonlular iftarda bir araya geldi!

Kocaeli’de ikamet eden Trabzonlular, Kocaeli Trabzonlular Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldi

Trabzonlular iftarda bir araya geldi!

Kocaeli’nin en aktif derneklerinden biri olan Kocaeli Trabzonlular Derneği, üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kocaeli Trabzonlular Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen iftara Dernek Başkanı İbrahim İbrahimoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ev sahipliği yaptı. Antikkapı Restoran’da gerçekleşen iftar programına İbrahimoğlu ve Büyükakın’ın yanı sıra eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, KOTO Başkanı Necmi Bulut, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve vatandaşlar katıldı.Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 1

“TEŞEKKÜR ETTİ”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İbrahim İbrahimoğlu, “Bir nebze olsun memleket özlemini gidermeye özen gösteriyoruz. Ülkemizin cennet köşesi Trabzon’un kültürel değerlerini yaşatmak adına yaptığımız faaliyetlerde siz değerli hemşehrilerimizi yanımızda görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bundan önce yapmış olduğumuz Trabzon'un kurtuluşu etkinliğinde yoğun katılım yaşamıştık. Her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediyesine ve Tahir Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 2

"SÜREKLİ YÜZ YÜZE BAKIYORUZ"

Daha sonra kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bir birbirimizi üzmeyelim, sürekli yüz yüze bakıyoruz. Birbirimizin cenazesinde düğününde bir araya geliyoruz. Bu memleket için hayırlı işler yapanlara rabbim fırsat versin” dedi.

Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 3

“HİZMET İÇİN KOŞANLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise konuşmasında, “Herkes buraya iftar sonrasında hasbihal etmek, gönülleri birleştirmek için geldi. Allah oruçlarınızı kabul etsin. Memlekete hizmet için koşanların Allah yardımcısı olsun” dedi. Son olarak kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Elmalı Hamdi Yazır’ın şiirini okuyarak kalabalığı selamladı. Daha sonra kürsüye çıkan İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun duası ile birlikte oruçlar açıldı.

Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 4

Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 5

Trabzonlular iftarda bir araya geldi! - Resim : 6

Kaynak: HABER MERKEZİ