Trabzonspor maçı ne zaman? Karagümrük - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor maçı ne zaman? Karagümrük - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında futbolseverler büyük bir müsabakaya tanıklık edecekler. Fatih Karagümrük ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Peki, bu heyecan dolu maçın detayları neler?

Maçın Tarihi ve Yayın Bilgileri:

Fatih Karagümrük - Trabzonspor karşılaşması 29 Ekim Pazar günü saat 16:00'da gerçekleşecek. Müsabakayı futbolseverler beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Karşılaşmanın Hakemi: Ali Şansalan, bu önemli maçta düdük çalacak.

Takımların Süper Lig'deki Performansı:

İki takım arasında Süper Lig'de gerçekleşen 8 karşılaşmada Trabzonspor, 6 galibiyetle sahadan ayrıldı. Sadece 1 kez beraberlikle sonuçlanan maç oldu ve 1 defa da Fatih Karagümrük galip geldi. Geçen sezon, her iki takım arasında oynanan maçlarda 4-1'lik skorlarla sonuçlandı. Fatih Karagümrük, 28 Aralık 2022'de oynanan maçı kazanarak tek lig galibiyetini aldı. 22 Mayıs 2023'te ise Trabzonspor, rakibini 4-1'lik skorla mağlup etti.

Cezalı ve Cezası Sınırındaki Oyuncular: Karagümrük'ten Otabek Shukurov ve Trabzonspor'dan Eren Elmalı, bu maç öncesi 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

Fatih Karagümrük'ün Gol Performansı: Bu sezon, Karagümrük 9 farklı futbolcusuyla gol sevinci yaşadı. Bu golleri atan futbolcular; Ryan Mendes, Nazım Sangare, Güven Yalçın, Marcus Rohden, Serdar Dursun, Stefano Sturaro, Valentin Eysseric ve Federico Ceccherini. Ligin ikinci haftasında oynanan Başakşehir maçında bir gol de Başakşehir kalecisi Muhammet Şengezer'in kendi kalesine attığı golle geldi.

Maçla ilgili tüm gözler, muhtemel 11'ler üzerinde. Hangi oyuncuların sahada olacağı merak konusu.

Sporseverlerin bu karşılaşmayı yakından takip edeceği kesin. İki takımın da sahada en iyi performansını sergileyeceği bu maçta, futbol şöleni bekleniyor.