Trabzonspor Manisa FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur heyecanı devam ediyor. Bu kapsamda Trabzonspor, Manisa FK'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde maçın tarih, saat ve yayın bilgileri merakla bekleniyor.

Trabzonspor - Manisa FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Peki, bu önemli mücadele ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Maç Tarihi ve Saati: Trabzonspor - Manisa FK maçı, 18 Ocak Perşembe günü Papara Park'ta oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile saat 19.00'da başlayacak.

Yayın Bilgileri: Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı A Spor kanalından takip edebilecekler. Yayın, Türkiye genelinde futbolseverlere canlı olarak sunulacak.

Son Durum ve Hedefler: Trabzonspor, son olarak Trendyol Süper Lig'de Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bu kupa maçında tek maç eleme usulüne göre mücadele eden Trabzonspor, Manisa FK'yı mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Eksikler ve Durum: Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Trezeguet, Pepe ve Onuachu'nun forma giyemeyeceği belirtildi. Ayrıca Orsic, Denswil, Abdülkadir Ömür, Larsen ve Bakasetas'ın sakatlıkları sebebiyle maçta yer alamayacakları ifade edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ