Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafikte ilginç olay: Kavgaya tutuşacaklardı ama…

Kartepe’de motokurye kazadan kıl payı kurtuldu, kendisini fark etmeyen pikap sürücüsüne ise tepki gösterdi. Motokurye vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, pikap sürücüsünün özür dilemesi üzerine yumuşadı. 

Kartepe'de motokurye kazadan kıl

Kartepe’de edinilen bilgilere göre, Hanefi Yarar isimli motokurye 3 gün önce arkadaşıyla beraber iftara yetişmek üzere yola çıkarken, seyir halindeyken kendisini fark etmeyen pikap sürücüsü kazaya sebep oluyordu. Pikabın sağa dönmesi sonrasında kaza yapmaktan son anda kurtulan Yarar, motosikletten inip sürücüye tepki gösterdi. Hanefi Yarar olayın üzerine öfkelenirken, onu çevrede bulunan vatandaşlar sakinleştirdi. Pikap sürücüsü Hanefi Yarar’dan özür dilemesi üzerine olay tatlıya bağlandı. Sürücüler birbirinden helallik isterken, o anlar da kameraya yansıdı.

“ORUÇLU OLDUĞUMUZ AKLIMIZA GELDİ”

Yaşananları anlatan Hanefi Yarar; “İftara yetişmeye çalışıyordum. Bir sürücü hem telefonla görüşüyordu hem de aniden yolun ortasında durup sağa döndü. Zaten kendisini de hatasını anladı, özür diledi. Tam kavga edecekken ikimizin de oruçlu olduğu aklımıza geldi. Bir anda dokunuş oldu kalbime. Birbirimize sarıldık ve özür diledik, helallik aldık. Kavga da edebilirdik ama iyi ki olmadı” dedi.

“BACAKLARIM BİR AY ALÇIDA KALDI”

Bir yıl önce kaza geçirdiğini ve bacaklarının bir ay alçıda kaldığını söyleyen Yarar; “Bu şekilde bir sürücünün yol ortasında durup aniden sağa dönmesinden dolayı bacaklarım 1 ay alçıda kaldı. O yüzden o kadar tepki verdim. Arkamda bir kişi daha vardı. Onun canı da bana emanet. Yaşadığım travmalardan dolayı öyle tepki verdim. Motosiklet sürücüleri beni çok iyi anlar” sözlerine yer verdi.

SÜRÜCÜLERE UYARIDA BULUNDU

Hanefi Yarar sürücülere de uyarıda bulunarak; “Otomobil sürücüleri yağışlı havalarda lütfen motosikletin arkasına yapışmayın. En ufak kaygan zemin, dökülen yağ bizi yoldan çıkarabilir. Lütfen bizi fark edin. Bazı araçlar özellikle virajlardan dönerken arkamıza yapışıyor ve bizi paniğe sevk ediyor” ifadelerini kullandı.