Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafikte kavga: İki kardeş yaralandı!

Gebze’de maddi hasarlı trafik kazası sonrasında ağabey ve kardeş bacağından silahla vuruldu. İki kardeşe saldıran failler kaçarken yaralı kardeşler ise hastaneye kaldırıldı.

Gebze'de maddi hasarlı trafik

Gebze’nin İbrahim Ağa Caddesi’ndeki Organize Sanayi Bölgesi’nin girişinde meydana gelen kazada iddiaya göre, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen araçla A.D. yönetimindeki 41 P 3990 plakalı işçi servisi çarpıştı ve çarpmanın şiddetiyle iki araçta da hasar yaşandı. O sırada yoldan geçerken kazayı fark eden V.D., aracını durdurarak ağabeyi A.D.’nin yanına gitti.

V.D. ve ve ağabeyi A.D. ile kazaya karışan araçtaki şahıslar arasında tartışma yaşanırken, kavgaya dönüştü. Bir kişi V.D. ve A.D.’ye ateş açarken, kurşunlar bacaklarına isabet iki kardeş yerde kaldı. Saldırganlar ve yanındakiler ise kazayı yaptıkları araçla uzaklaştılar. Diğer sürücler V.D. ile A.D. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla dair çalışmalar devam ediyor.