Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafikte maganda dehşeti: 3 araca çarptı, kaçarken kaza yaptı

Kaza, Kozluk Mahallesi D-100 yan yol Orduevi mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.

Kaza, Kozluk Mahallesi D-100

H.Ü. idaresindeki 41 HH 110 plakalı Tofaş marka otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolün bağımsız HS kontrolünde 41 J 0392 plakalı özel halk otobüsüne arkadan saldırdı. Savrulan özel halk otobüsü ise mağazalarda M.Ş. Hakimiyetindeki 41 AS 733 plakalı otomobile sahip. Kazada Tofaş marka otomobilin kaputu parçalandı ve motoru ortaya çıktı. Tofaş marka otomobilde bulunan sürücü H.Ü. ve bir kadın yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

KAÇARKEN KAZA YAPTI

İlk incelemelerde ortaya çıkan bilgilere göre, Tofaş marka otomobilin daha önce Adliye Köprüsü Kavşağı mevkiinde 3 araca çarptığı, ardından kaçarken kaza yaptığı belirlendi. Maddi hasarı meydana gelen 3 araç sürücüsünden de H.Ü.’den şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede otomobil sigortasının bulunmadığı tespit edildi ve araç bağlandı.

Kazaya karışan çalışmalarla bir süre tek şeritten kontrollü geçişler sağlanan trafik, normal seyrine döndü. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.