Tramvay kaza yaptı: Camlar patladı!

İzmit'te sabah saatlerinde Halkevi'nden seyir halinde olan tramvay kaza yaptı. Tramvayın camları patlarken yolcular korku dolu anlar yaşadı.

Tramvay kaza yaptı: Camlar patladı!

Kocaeli'nin İzmit Halkevi mevkiinden Yahya Kaptan yönünde seyir halinde olan tramvay, tramvay yolunun orta kısmında park halinde duran İzmit Belediyesi'ne ait bir kamyonete çarptı. Vatman fren yapmasına rağmen tramvay, metrelerce ileride durabildi. Çarpmanın etkisiyle tramvayın kapı ve pencereleri patladı, yolcular ise büyük panik yaşadı.

Tramvay kaza yaptı: Camlar patladı! - Resim : 1

YARALANAN YOK
Tramvay, park halindeki araca çarptıktan sonra kapılarını açarak içindeki yolcuları güvenli bir şekilde tahliye etti. Kazada, tramvayın patlayan camlarına rağmen şans eseri yaralanan olmadı.
KALP HASTASI OLDUĞU İÇİN..
Ancak tramvayda bulunan ve kalp hastası olduğu öğrenilen bir kadın için olay yerine ambulans çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, fenalık geçiren yaşlı kadını kontrol amaçlı ambulansa aldı. Olay yerine ulaşan polis ekipleri ise incelemelerde bulundu. Yaşanan kaza nedeniyle tramvay seferleri bir süre aksarken, incelemelerin ardından tramvay ve kamyonet yoldan kaldırıldı ve seferler tekrar başladı. Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Kaynak: Sabah Gazetesi