Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? 2024 Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? Türkiye Transfer Dönemi Bitti Mi, Ne Zaman Bitiyor?

Taraftarların gündeminde ilk sırada yer alan transfer dönemi bitiş süreci merak konusu oldu. Kış transfer döneminde hareketlilik artınca milyonlarca vatandaşın gözü transfer döneminin kapanacağı tarihe çevrildi. Peki, 2024 ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Devre arası transfer dönemi ne zaman? Türkiye transfer dönemi ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? 2024 Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? Türkiye Transfer Dönemi Bitti Mi, Ne Zaman Bitiyor?

Transfer dönemi ne zaman bitiyor merak eden vatandaşlar son duruma odaklandı. Avrupa'da birçok takım ocak ayında kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalara başladı. Türkiye dahil birçok ülkede faaliyet gösteren takımlarda transfer ve ayrılıklar yaşandı. Kış transfer döneminin ne zaman sona ereceğini merak eden taraftar Süper Lig ara transfer dönemi sorgulaması yaptı. Peki, transfer dönemi ne zaman bitiyor 2024? UEFA transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2024 ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? İşte merak edilen süper lig transfer dönemi bitiş tarihi..

SÜPER LİG ARA TRANSFER DÖNEMİ 2024

Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan devre arası transfer dönemi ne zaman belli oldu. Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Avrupa'nın birçok ülkesine oranla ara transfer dönemi süresini daha uzun tuttu. Türkiye'de ise gözler 9 Şubat tarihine çevrildi. Kış sezonunda kapanacak olan ara transfer dönemi Avrupa ülkelerinde değişiklik gösteriyor. Türkiye transfer dönemi ne zaman bitiyor merak konusu oldu. Ülkelerin transfer dönemi kapama tarihleri şöyle;

İspanya: 1 Şubat

İngiltere: 1 Şubat

İtalya: 1 Şubat

Fransa: 1 Şubat

Almanya: 1 Şubat

Hollanda: 1 Şubat

Suudi Arabistan: 31 Ocak

Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? 2024 Ara Transfer Dönemi Ne Zaman Bitiyor? Türkiye Transfer Dönemi Bitti Mi, Ne Zaman Bitiyor? - Resim : 1

TÜRKİYE TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye transfer dönemi ne zaman bitiyor merak edenler için hemen belirtelim ki Türkiye'de 9 Şubat tarihinde ara transfer dönemi kapanıyor. Maç tutkunlarının gündeminde ilk sırada yer alan Türkiye ara transfer dönemi bazı Avrupa ülkelerinde kapandı. 1 Şubat tarihinde sona eren transfer dönemi Türkiye için son haftaya giriş yapıldı.