Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trendyol Neden Girilmiyor? Trendyol Uygulaması Neden Açılmıyor?

7-12 Kasım süper alışveriş günlerinin devam ettiği Trendyol uygulamasına giriş sorunları yaşanıyor. Trendyol uygulaması üzerinden alışveriş yapacak olan vatandaşlar şu sıralarda uygulamaya giriş yapamadıklarını söylüyor. Peki, Trendyol çöktü mü? Trendyol uygulaması neden girilmiyor? İşte yanıtı..

7-12 Kasım süper alışveriş

Çok sayıda vatandaşın sıklıkla kullandığı Trendyol uygulaması erişim sıkıntısı yaşandı. Kasım ayına girişle birlikte alışveriş sitelerinin pek çok markanın ürünlerinde geçerli dev indirim günleri start aldı. Bu noktada Türkiye’nin en çok kullanılan alışveriş sitelerinden Trendyola giriş sorunları yaşanmaya başladı. 7-12 Kasım süper alışveriş günlerinin devam ettiği Trendyol uygulamasına giriş yapamayan vatandaşlar sorunun kaynağını araştırmaya başladı. Arama motorlarında Trendyol uygulaması neden açılmıyor, Trendyol neden açılmıyor, Trendyol uygulaması açılmıyor, Trendyol çöktü mü sorularına yanıt arandı. Peki, Trendyol neden girilmiyor? İşte yanıtı..

TRENDYOL ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN GİRİLMİYOR?

E-ticaret sitesi Trendyol’da yaşanan geçici sıkıntı vatandaşların araştırmalarında ilk sırada yer aldı. 9 Kasım Perşembe günü kısa süreli yaşanan erişim sorunu ardından Trendyol alışverişi yapacak vatandaşlar uygulamayı kullanamadığını söyledi. Bu noktada Trendyol uygulaması neden açılmıyor, Trendyol neden açılmıyor sorularına yanıt arandı. Kullanıcılar tarafından merak edilen soruların cevapları araştırılmaya başladı.

TRENDYOL UYGULAMASI NEDEN AÇILMIYOR?

Mobil ve internet sitesi kullanıcıları alışveriş yapabilecekleri Trendyol sitesine geçici olarak ulaşamadı. 7-12 Kasım tarihlerinde yapılan Kasım ayı indirimleri için siteye bir süre girilemedi. En çok kullanılan noktalardan Trendyol’un geçici bir süre için erişim sorunu yaşadığı düşünüldü. e-Ticaret platformlarında zaman zaman yaşanabilen bu tür aksaklıkların uzun süreli olmayacağı biliniyor. Trendyol şirketinden geçici erişim sorununa dair bir açıklama bulunmazken erişim sorununun kısa süre içerisinde düzeleceği düşünülüyor. Yoğun alışveriş dönemlerinde bu tarz sorunlar olabiliyor. Trendyol işlemleri kısa süre sonra düzelecektir.

TRENDYOL SİTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN