Trol ekibini kurmuş!

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, AK Parti’nin troll ekiplerine karşı kendi troll ekiplerini kurduklarını itiraf etti

Trol ekibini kurmuş!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, dün akşam Halk TV ekranlarına konuk oldu. Yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunan Aydal, programda dikkat çeken bir itirafta bulundu. Açıklamaları sonrası AK Parti ‘trollerinin’ kendisine karşı karalama kampanyası yaptığını ifade eden Aydal, karşı troll ekibi kurduklarını ifade etti.

KARŞI TROLL GRUBU KURDUK

Yerel seçimde aday çıkarma karşılığında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan para alındığı iddiaları ile ilgili konuşan Aydal, “Böyle bir şey ispat etsinler ben her şeyi bırakır giderim. İftira atmayı müslümanlığa nasıl sığdırıyorlar. Geçen TV programından sonra 6 bin küsür trolL ordusu saldırdı. Artık trolleri engellemek için karşı troll grupları kurduk. O gece 3 buçukta AKP’nin trollerinden bir arkadaş mesaj atıyor siz ne kadar maaş alıyorsunuz diye. Bunlar olacaktır ama gerçek hayatı yansıtmıyor. Çürümüş meyve sebzeyi alan emeklileri görünce hüzün duyuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ