Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TRT 1 SİNYAL YOK HATASI ÇÖZME ADIMLARI TAKİP ET: TRT 1 Sinyal Yok Hatası Nasıl Çözülür? TRT 1 Yeni Frekans Ayarı Yapma

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçlarını takip etmek isteyen futbolseverler TRT 1 sinyal yok hatası için araştırmalara başladı. Maç saatinde TRT1 şifresiz izlemek isteyenler sinyal hatasıyla karşılaştı. Peki, TRT 1 sinyal ayarı nasıl yapılır? TRT 1 sinyal yok hatası nasıl çözülür? İşte TRT 1 yeni frekans..

EURO 2024 Avrupa Futbol

TRT 1 maç frekansı araştırması yapan vatandaşlar frekans ayarlarına odaklandı. 5 Temmuz Cuma günü EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçlarını izleyecek olan futbol severler TRT 1 maç saati öncesi frekans ayarlamaya başladı. TRT 1 frekansı için araştırma yapan vatandaşlar kurulum menüsünden hızlı bir şekilde değişime başladı. TRT 1 yeni frekans ayarlama başladı. Peki, TRT 1 sinyal yok hatası nasıl çözülür? İşte merak edilenler..

TRT 1 SİNYAL YOK HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

EURO 2024 karşılaşmalarını izleyecek olan izleyiciler TRT 1 şifreli yayına geçiş yapması gerekiyor. TRT 1 şifreli yayın için TKGS güncelleme yapmak gerekiyor. İlk olarak kumandadan menü tuşuna basıp  televizyonun ayarlar kısmına giriş yapın. Menüden “Kurulum seçeneğine girin ve ardından “TKGS Güncelle” seçeneğine dokunun. TKGS güncelleme modu kapalı olduğu için güncellemeyi başlatarak işlemi tamamlayın.

Frekans: 11794

Polarizasyon: Dikey (V)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

EURO 2024 TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

EURO 2024 TRT 1 frekans ayarı televizyonun uydu alıcısının ayarlar veya kurulum menüsü üzerinden yapılıyor. Kurulum menüsüne giriş yapın. Kanal arama menüsünde uydu alanına “Türksat 42° E” ve Türksat Ankara Paket” seçin. İkinci bir seçenek olarak televizyondan ayarlar bölümüne giriş yapıp menüden “TP Ekle” seçeneğini işaretleyin. Ayarlar veya kanala ayarları bölümünden “TP Ekle” seçeneğini seçip mavi tuşa basın.

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: ¾