Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TRT1 CANLI Gönül Dağı 128 Bölüm Full İzle EKRANI: Gönül Dağı Son Bölüm 128 Bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle Canlı

24 Şubat Cumartesi günü eda edilen Berat kandili Gedelli kasabasında af ve mağfiret kapıları açıldı. Gönül Dağı 128 bölüm, “Bu gece Berat Kandili Ciritçi Abdullah, af ve mağfiret kapılarının açıldığı gece…” sözüyle ekrana geldi. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm neler olacak? İşte TRT Gönül Dağı son bölüm izle canlı ekranı..

24 Şubat Cumartesi günü

TRT Gönül Dağı son bölüm izle canlı geldi. 24 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı 128 bölüm izle yayına girdi. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı yeni bölüm Gedelli kasabasında kandil sevinci yaşandı. 24 Şubat Cumartesi günü eda edilen Berat kandili Gedelli kasabasında dua kapıları açıldı. İcat tutkusuyla yanıp tutuşan Taner, Ramazan ve Veysel için karar günü geldi çattı. TRT1 cumartesi dizileri arasında yer alan Gönül Dağı son bölüm izle Taner’in çarptığı güneş toplayan adam ölümle burun buruna geldi. Peki, Gönül Dağı Taner ne yapacak? İşte Gönül Dağı son bölüm 128 bölüm full izle ekranı..

TRT GÖNÜL DAĞI 128 BÖLÜM FULL İZLE CANLI 

Gönül Dağı 128 bölüm izle Taner, Ramazan ve Veysel deprem konusunda bir icat geliştirmeye karar verdi. Çalışmalar devam ederken Selma’nın iş için bir yere gitmesi gerekti. Taner, Selma’ya olan özleminden dolayı yanına gitmek için acele edince kaza geçirdi. Taner güneş toplayan adama çarpınca olanlar oldu. TRT Gönül Dağı 128 bölüm full izle canlı Ramazan, bacada bulduğu kitabın sahibini araştırmaya başladı. Kitabın yazarı kim çıkacak merak konusu oldu. Gönül Dağı yeni bölüm Berat Kandili akşamı kasabada elektrikler kesildi. Kasabalılar elektrik olmadan ne yapacak merak konusu oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Gönül Dağı 128. bölümde..