Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trump’tan Hamas’a tehdit: Çok büyük bedel ödersiniz!

Suikast girişimi sonrası ilk kez halkın karşısına çıkan ABD Başkan Adayı Donald Trump 91 dakikalık konuşmasında Hamas’ı tehdit etti.

Suikast girişimi sonrası ilk

Eski ABD Başkanı Donald Trump, resmi olarak Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olmayı kabul etti. Trump, “Başkan seçilirsem ülkemizin tarihindeki en büyük sınır dışı etme operasyonunu gerçekleştireceğim” dedi. Trump, kasımda çok büyük bir zafer elde edeceklerini belirterek, herkes için yeni bir güvenlik dönemi başlayacağının, toplum içindeki bölünmüşlüğün “iyileştirilmesi” gerektiğinin altını çizdi. Suikast girişiminde yaşadıklarını detaylı olarak aktaran Trump, “Bu korkunç saldırıya rağmen bu akşam birlik ve kararlılıkla bir aradayız. Hiç olmadığım kadar daha kararlıyım” diye konuştu.

“BAŞKAN OLSAYDIM HİÇBİRİ OLMAZDI”

Trump, iktidara geldiğinde Rusya, Ukrayna, İsrail dahil şu an mevcut olan uluslararası bütün krizleri çözeceğini söyleyerek, “Ben başkan olsaydım bunların hiç biri zaten asla olmazdı” ifadelerini kullandı. Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin kampanyasına imza konusu olan göçmen sorununa değinerek, yasadışı göçü “Her yıl yüz binlerce insanı öldüren bir istila” olarak nitelendirdi ve başkan seçildiği takdirde ABD tarihindeki en büyük sınır dışı etme operasyonunu yapacağının sözünü verdi. Göçmenlerin ülkedeki suç oranının artmasına neden olduğunu dile getiren Trump “Bize gülen dünyanın geri kalanı için bir çöplük haline geldik. Bizim aptal olduğumuzu düşünüyorlar” dedi.

HAMAS’A TEHDİT

Hamas’ın elinde tuttuğu rehineler için Trump, “Rehineleri geri istiyoruz. Ve ben göreve gelmeden önce olsa iyi olur. Yoksa çok büyük bir bedel ödersiniz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Malaga kentinde, görgü kurallarına uymayan
Sıradaki Haber Görgü kuralları cezası dönemi başladı!