Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuğba Ekinci Esin Çepni Yorumu Pes Dedirtti! Tuğba Ekinci Demediğini Bırakmadı

Sosyal medyayı ayağa kaldıran açıklama şarkıcı Tuğba Ekinci’den geldi. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa canlı yayınına katılan Tuğba Ekinci, eşi Bilal Hancı’nın aldatma görüntülerini yayınlayan Esin Çepni’ye verdi veriştirdi. Canlı yayında flaş açıklamalara imza atan Tuğba Ekinci’ye “kadın düşmanı” yorumları peş peşe geldi. İşte olanlar..

Sosyal medyayı ayağa kaldıran

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz gün Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı aldatma görüntüleri sosyal medyada yayıldı. Bilal Hancı eşi Esin Çepni tarafından yayınlanan görüntülerin ardından 2. Sayfa canlı yayınına çıkan Esin Çepni ihanetin detaylarını anlattı. Programda yer alan bir diğer konuk Tuğba Ekinci’den Esin Çepni’ye, “Soyadını aldığın, ekmeğini yediğin bir adama bu yapılmaz” yorumu gelince olanlar oldu. Tuğba Ekinci yorumlarına sinirlenen Esin Çepni, “Senin başına gelirse sen o şekilde davranırsın. Bu benim başıma geldi” dedi. Tansiyonun tavan yaptığı anların ardından sosyal medya kullanıcıları  Tuğba Ekinci kimdir, Tuğba Ekinci kaç yaşında, Tuğba Ekinci Twitter, Tuğba Ekinci Esin Çepni, Tuğba Ekinci nereli, Esin Çepni Bilal araştırması yaptı. İşte detaylar..

TUĞBA EKİNCİ ESİN ÇEPNİ

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa canlı yayınına katılan esin Çepni ihanetin detaylarını anlattı. Programda konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci araştırmaları sıklaştı. 2. Sayfa programı ile birlikte yeniden merak konusu olan Tuğba Ekinci Bilal Hancı aldatılan eşi Esin Çepni ile gergin anlar yaşadı. “Aldatma videolarını gördüğümde çok şaşırdım” diyerek duygularını aktaran Esin Çepni’ye Tuğba Ekinci’den yanıtı geldi. Kadınlar ile ilgili de konuşan Tuğba Ekinci, “Metroda, toplu taşımada kıyafetlerine kızlar dikkat etsin” sözleriyle sosyal medyanın tepkisini çekti. Tuğba Ekinci Twitter alemini yıktı geçti. Kullanıcılardan kadın düşmanı yorumları geldi. Konuşmalarıyla Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın da tepkisini çeken Tuğba Ekinci, kadınların giyimleriyle erkekleri tahrik ettiğini söyledi. Tuğba Ekinci, “Nerede ne giyeceklerini bilmeliler, toplu taşımada tahrik edici kıyafet giymesinler” dedi. Bilal Hancı tarafından aldatılan Esin Çepni’ye de programda ağladığı için tepki gösteren Tuğba Ekinci, “Kocanın ekmeğini yedin, şimdi neden videosunu paylaşıyorsun” yorumunu yapınca tansiyon tavan yaptı. Tuğba Ekinci yorumlarına sinirlenen Esin Çepni, “Senin başına gelirse sen o şekilde davranırsın. Bu benim başıma geldi” dedi.

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Tuğba Ekinci, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucudur. 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Tuğba Ekinci, müziğe olan yeteneğini geliştirerek profesyonel bir kariyere adım atmıştır. Tuğba Ekinci, Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden biri olarak bilinir. Kariyerine 1994 yılında “Sen Tanrıdan Gelen Bir Hediyesin” adlı albümüyle başlamıştır. Ardından birçok albüm ve single çalışması yapmıştır. En bilinen şarkılarından bazıları “Ara Sıcak,” “Gelinim,” ve “Otomobilim” gibi parçalardır. Müzik kariyerinin yanı sıra televizyon programlarına katılmış ve oyunculuk da yapmıştır. Aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almıştır. Tuğba Ekinci’nin kariyeri boyunca müziğin yanı sıra medya sektöründe de tanınmış bir isim olmuştur.