Tulga Yardımcı isyan etti! Fino köpeği olduk!

İkinci Amatör Lig A Grubu'nda İzmit Maltasporla Çenesuyu Plajyolu arasındaki maçın ardından Çenesuyu ekibinin teknik patronu Tulga Yardımcı yaşananlarla açıklama yaptı.

Tulga Yardımcı isyan etti! Fino köpeği olduk!

İşte o açıklama...

1. Amatör ve Süper'den sonra 2. Amatör Lig de hatalı kararlar, maçın hakemlerinin yüksek egoları, yardımcı hakemlerin konu mankenliği ile başladık..

VAR MI BAŞKA KART İSTEYEN?

Benim yanıma gelmeyin, benimle konuşmayın, gözlerime bakmayın... Fino köpeği gibi kukla olduk. Puan kaybedebiliriz, yenilebiliriz, haklı olarak kart ya da kartlar da görebiliriz, fakat eline kırmızı kartı alıp "Var mı başka isteyen!" diye beklemek nedir! 1 maç kaybetmişken önümüzdeki maçların emeklerini çalmak nedir ? Cebinde biber gazıyla maça gelip futbolcuların suratına tutmak nedir! Oyuncularıma ve benim göğsüme vurarak itmek nedir! Yasin Aydın denen egosu tavan yapmış hakem bey!

Tulga Yardımcı isyan etti! Fino köpeği olduk! - Resim : 1

HAYATLARINDAKİ İLK KART

Not olarak şunu da eklemek isterim... Gördüğümüz 5 kırmızı kartın 4'ü oyuncularımızın hayatlarındaki ilk kırmızı kart. Ne darp, ne küfür, ortada hiçbirşey yokken oyuncularımın takımını savunmasından, itirazdan gördükleri direkt kırmızı kart olması da manidar.

Tulga Yardımcı isyan etti! Fino köpeği olduk! - Resim : 2

40 YAŞINDAKİLERİ BIRAKIN, BURAYA BAKIN!

Federasyon olarak maç günlerini ve saatlerini Kocaeli gibi işçi şehri olan, vardiyalı çalışan futbolcuların olduğunu bile bile ayarlayamazken, 40 yaşını geçmiş masterleri takip etmeyi, izlemeyi bırakıp "Yeni nesil ne yapıyor, gençlerimiz ne halde futbol oynamaya çalışıyor" diye bir zahmet gelip izleyin. Gözlemcilerinize tam yetki verin. Hakemlerle birlikte bozacı ile şıracıyı oynamaya devam ettikleri sürece, sizin rahatınız bozulmasın diye emek hırsızlarına peşkeş çektirmeyin. Federasyona gerekli başvurumuzu yapacağız... İnşallah bizi dinlerler ve bu konulara çözüm bulurlar…

Kaynak: HABER MERKEZİ