Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tüm hayvan dostları bu konsere davetli

KOHAYDER ve Aktif Sanatçılar Derneği işbirliği ile hayvan haklarına dikkat çekmek için 12 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da İzmit Sabri Yalım Parkı’nda konser düzenlenecek. Konsere tüm hayvan dostları davetli

KOHAYDER ve Aktif Sanatçılar

Sokakta yaşayan köpeklerin “insanlar için hayati tehlike oluşturduğu” gerekçesiyle hazırlanan Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda kabul edilirken, hayvanseverlerin yasanın geri çekilmesi adına mücadeleleri devam ediyor.

İLGİ ÇEKECEK ORGANİZYON

Haftalardır her akşam İzmit Belediyesi önündeki Sabri Yalım Parkı’nda hayvanların yaşam hakkı için nöbet tutan Kocaeli Doğa ve Hayvan Hakları Derneği (KOHAYDER), farkındalık yaratmak adına bu kez bağlama eşliğinde türkülerle vatandaşların ilgisini çekecek güzel bir organizasyona imza atacak.

HAYVENSEVERLERE DESTEK

Kentimizin tanınmış aşıklarından Aktif Sanatçılar Dernek Başkanı Aşık Emrah Cevheri, bağlamasıyla 12 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da Sabri Yalım Parkı’nda nöbet tutan hayvanseverlerin yanında olacak, türküleriyle destek verecek. Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Semra Çelikkaya ile yönetimi, bu sıcak ve samimi bir ortamda geçecek konsere tüm hayvan dostlarını davet etti.