Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuncay Arıcan: Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan Göztepe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Arıcan açıklamasında “teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay

RECEP BAŞKANIMIZ SÜRECİ ÇOK İYİ GÖTÜRÜYOR

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan, Göztepe maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini ifade etti ve şu düşüncelere yer verdi: Sezon sonuna kadar Recep Durul başkanımız başkanlığa devam edecek. Engin Başkana teşekkür ederim. Recep Başkanımıza teşekkür ederim. Bu ortamda başkan olmak değildi. Kendisi göreve geldiğinden beri süreci gayet güzel yönetmekte. Takımımızın bazı sorunlarını çözdük. Yarın oynanacak olan maçın öncesinde büyük bir toparlanma yaşadık. Bunu sahaya yansıtmaktan başka düşüncemiz yok. Teknik heyetimize ve takımımıza güveniyoruz.

MİLLİ ARAYI FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRDİK

Bilindiği gibi gündemimiz Kocaelispor. Milli arayı fırsat olarak değerlendirdik. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız düşüşü toparlamak adına fırsat olarak değerlendirdik. Göztepe maçı bizim dönüm noktası maçımız. Olmazsa olmaz maçımız. Bu büyük camia gerekli refleksi her zaman göstermiş bu virajları dönmüştür. Bizler yönetimdeki arkadaşlarla bu süreci olabildiğince iyi değerlendirmeye geldi. Sahaya bu moralimizi ve toparlamamızı yansıtıp 12.adamın da taraftarımızın da büyük desteğiyle bu maçı kazanacağız. Kentimize bu tarihi maç öncesinde çağrı yapmak için bir araya geldik. Basın mensuplarının da takımımızın daha güçlü olması yönünde eleştirilerini her zaman önemsedik. Böyle olmaya da devam edeceğiz. Göztepe maçında taraftarımızın da desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum.