Tuncay Batı: Aydın Ünlü kalbimdeki buzu eritti

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı basın açıklaması gerçekleştirdi. Batı açıklamasında, “Parti içindeki kırgınlıkları bitirmek istiyorum. Aydın Ünlü kalbimdeki buzu eritti” dedi.

Tuncay Batı: Aydın Ünlü kalbimdeki buzu eritti

Murat Nuri Demirbaş geçtiğimiz haftalarda il başkanlığı görevinden istifa etmişti. Demirbaş’ın yerine il başkanlığı görevine atanan Tuncay Batı geçtiğimiz Cuma günü görkemli bir devir teslim töreni ile koltuğuna oturdu. Bugün ise ilk basın toplantısını gerçekleştiren Batı

“BÖLGELERİNDE SEVİLEN İNSANLAR”

İşte Batı’nın açıklamasından satır başları: “Parti içindeki kırgınlıkları bitirmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kocaeli’de MHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Teşkilatımızda seçilen insanlar tesadüf değil. Kim bölgelerinde veya davasında yönetimlerini çok iyi bilen, liderine bağlı ve bölgesinde sevilen insanlar.

“ROZETİ TAKTIKTAN SONRA…”

Liderim, genel merkezim teşkilat başkanım bana dedi ki: ‘Tuncay Bey küskünlük olmasın sen bir abi rolü üstlenip bir bütünleyici olacaksın kırıcı olmayacaksın.’ Şahsi sorunlarımı rozeti taktıktan sonra bir kenara bıraktım hepsiyle kucaklaştım.

“BENİ TANIMAYANLARA BENİ ANLATTI”

İlk işim ise Aydın Ünlü ile kucaklaşmak oldu. Önceden bir cenazede Aydın Ünlü varsa diğer gün giderdim. Rozeti taktım Aydın Ünlü bana adım attı. Aydın Ünlü, bir gazetede ‘Benim için adam gibi adamdır teşkilatı çok iyi bilir’ diye sözler sarfetmiş. Haberi okudum kalbimdeki buzu eritti. Bu adam bana sahip çıktı beni tanımayanlara beni anlattı.”

Kaynak: Cansu Kızılkaya