TÜPRAŞ’ta sözleşme öncesi önemli gelişmeler: İşte yeni baştemsilci

TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi’nde önemli gelişmeler yaşandı. Sendikanın baştemsilcisi emekli oldu, yeni baştemsilci belirlendi

TÜPRAŞ’ta sözleşme öncesi önemli gelişmeler: İşte yeni baştemsilci

TÜPRAŞ’ta örgütlü olan Petrol İş Sendikası, sözleşme taslağı için çalışmalara başladı. Taslak çalışmaları devam ederken İzmit Rafinerisinde önemli bir gelişme de yaşandı.

ÖZDİL EMEKLİ OLDU

Daha önce Petrol İş Sendikası Kocaeli Şubesi seçimlerinde mevcut başkan Nesimi Yetişoğlu’na rakip olan Yunus Emre Özdil, TÜPRAŞ İzmit Rafinerisinde Baştemsilci olarak seçilmişti. Ancak Özdil, kısa bir süre önce TÜPRAŞ’tan emekli oldu ve fabrikadan ayrıldı.

YENİ BAŞTEMSİLCİ

Yunus Emre Özdil’in fabrikadan ayrılmasının ardından 6 olan temsilci sayısı 5’e düştü. Temsilcilik görevine yedeklerden Emre Sürek getirildi. Dün akşam ise TÜPRAŞ İzmit Rafinerisinin 6 temsilcisi bir araya gelerek yeni baş temsilciyi belirledi.

ORTAK KARAR ALDILAR

Yapılan toplantı neticesinde TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi temsilcileri, ortak bir karar alarak Hakan Solmaz’ı Baştemsilci olarak belirledi. Petrol İş Sendikası Kocaeli Şube Yönetiminin, temsilcilerin aldığı karar sonrasında bugün resmi görevlendirmeyi yapması bekleniyor.

TÜPRAŞ İZMİT REFİNERİSİ TEMSİLCİ KADROSU

Hakan Solmaz (Baştemsilci)

Ahmet Akbaş,

Erdem Gözütok,

Muzaffer Sezer,

Eray Öztürk,

Emre Sürek.

TÜPRAŞ’ta sözleşme öncesi önemli gelişmeler: İşte yeni baştemsilci - Resim : 1

YENİ BAŞTEMSİLCİ HAKAN SOLMAZ (ORTADA), EMEKLİ OLAN BAŞTEMSİLCİ YUNUS EMRE ÖZDİL (SOLDAN İKİNCİ)

Kaynak: Gamze Karaaslan