Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tureks Turunç Madencilik Halka Arz Tarihi! Tureks Kaç Lot Verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onaylı Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş. halka arz tarihi belli oldu. 10,97 TL pay başı fiyatlı Tureks Turunç Madencilik halka arz günü geldi. Halka arz alım satımı yapan milyonlarca vatandaşın beklediği Tureks Turunç Madencilik halka arz ne zaman? Tureks kaç lot verir? İşte yanıtı..

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)

Maden devi Tureks Turunç şirketi halka arz tarihi belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu onaylı Tureks Turunç Madencilik detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın halka arz işlemi yapacağı Tureks Turunç Madencilik lot işlemleri açıklandı. Tureks Turunç Madencilik halka arz tarihi araştırması yapan vatandaşların Tureks Turunç Madencilik halka arz ne zaman sorusu yanıt buldu. Halka arz olması beklenen Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. lot işlemleri belli oldu. Peki, Tureks Turunç Madencilik halka arz kaç lot verir? Tureks Turunç Madencilik halka arz ne zaman? İşte yanıtı..

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK HALKA ARZ TARİHİ

31 Ekim Salı günü bu hafta halka arz olacak şirketler sorgulaması yapan vatandaşların beklediği Tureks hisse detayları açıklandı. Ekim ayının son günü gözler kasım halka arz takvimi çevrildi. Geçtiğimiz gün SPK onayından geçen Tureks Turunç Madencilik (MARBL) halka arz tarihi 2-3 Kasım 2023 olarak açıklandı. 2-3 Kasım günleri talep toplayacak olan Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. halka arz işlemleri başlayacak. Eşit dağıtım yöntemiyle borsada işlem görecek olan Tureks Turunç Madencilik 58.976.404 lot dağıtacak. Marble Systems Tureks Turunç Madencilik halka arz adet fiyatı 10.97 TL olarak işlem görecek. Şirketin kaynağın yüzde 40’ını işletme sermayesi ihtiyacı için kullanacak.

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK KAÇ LOT VERİR?

Ağırlıklı olarak mermer sektöründe faaliyet gösteren Tureks Turunç Madencilik halka arz tarihi gününde işleme başlayacak. Çok sayıda vatandaşın Borsada işlem görmeye başlamasını beklediği Tureks Turunç Madencilik işlemine tüm aracı kurumlardan katılım sağlanabiliyor. 2.800.000 katılıma göre 21 lot yani 230 TL öngörülüyor. 3.000.000 katılıma 20 lot 219 TL, 3.200.000 katılıma 19 lot 208 TL ve 3.100.000 katılıma 18 lot verileceği düşünülüyor. Bu da 197 TL’ye denk geliyor. Şirketin payları #MARBL kodu ile 2 – 3 Kasım tarihleri arasında Borsa İstanbul’da satışa çıkıyor.