Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tureks Turunç Madencilik Halka Arz! Tureks Madencilik Helal Mi? Tureks Madencilik Kimin?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş. halka arzını onayladı. Pay başına 10,97 liradan ilk halka arzına çıkacak Tureks Turunç Madencilik araştırmaları başladı. Halka arz takvimi inceleyen vatandaşlar Tureks Turunç Madencilik ne iş yapar, Tureks Turunç Madencilik katılım endeksine uygun mu sorguladı. İşte detaylar..

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)

SPK bülten takibi yapan vatandaşlara son dakika haberi geldi. Sermaye Piyasası Kurulu Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. Marbles Systems halka arzını onayladı. Türkiye’de halka arz alım satımı yapan milyonlarca vatandaşın gündemine giren Tureks Turunç Madencilik sorgulamaları sıklaştı. Önümüzdeki hafta tamamen eşit dağıtım yöntemi ile talep toplayarak borsaya merhaba diyecek olan Tureks Turunç Madencilik kimin merak edildi. Tureks Turunç Madencilik için halka arz takvimi, Tureks Turunç Madencilik ne iş yapar, tureks hisse, Tureks Turunç Madencilik hisse, Tureks Turunç Madencilik iç ve dış tic. a.ş. sorgulamaları yapan vatandaşlara son dakika bilgileri geldi. Peki, Tureks Turunç Madencilik kimin? Tureks Turunç Madencilik katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilen soruların yanıtları..

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK HALKA ARZ

Geçtiğimiz gün SPK onayından geçen Tureks Turunç Madencilik halka arz işlemleri başladı. SPK onaylı Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. halka arz işlem tarihi merak edildi. Halka arzı onaylanan Tureks Turunç Madencilik tamamı eşit dağıtım yöntemiyle borsada işlem görecek 58.976.404 lot dağıtımı yapacak olan Marble Systems Tureks Turunç Madencilik halka arz adet fiyatı 10.97 TL olacak. Bu yöntemle yapılan halka arzlara katılan Tureks Madencilik son dönemde katılım gösteren 3,3 milyon kişi seviyesi arasına girecek. Yatırımcı başına 17-18 (186-197 TL) adet pay dağıtılacağı düşünülen Tureks Turunç Madencilik halka arz tarihi henüz belli değil. Tureks Turunç Madencilik, halka arz ile sağlanacak kaynağın yüzde 40’ını işletme sermayesi ihtiyacı için kullanacak.

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Binlerce kişinin başvuru yapacağı Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Tic. A.Ş. halka arzının katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz bilinmiyor. Şirketin onaylı izahname ile birlikte yayınlanması beklenen borsa görüşü ve katılım finans ilkeleri formuna bakarak katılım endeksine uygun olup olmayacağı belli olacak. Tureks Turunç Madencilik katılım endeksi bilgileri belli olduğunda helal olup olmadığı görülecek.

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK KİMİN?

5 kıtada 50’den fazla ülkeye Anadolu’nun doğal zenginliği mermeri ulaştıran Tureks Turunç Madencilik, yeni pazarlara da açılmayı hedefliyor. Yaklaşık 100 bin ton bir üretim kapasitesi bulunan Marble Systems Tureks Turunç Madencilik sürdürülebilirlik ilkesini tüm üretim süreçlerinin merkezinde tutuyor. 41 yıllık tecrübesiyle; mermer, traverten ve doğal taş alanında dünya çapında önemli bir yere sahip olan şirketin sahibi bilinmiyor. Marble Systems markasıyla halka arz olacak Tureks Turunç Madencilik ilk 6 ay cirosunu 675 Milyon TL olarak açıkladı .Afyonkarahisar, Burdur, Balıkesir, Sivas, Konya, Bursa’da maden ocakları bulunan Tureks Turunç Madencilik, üretiminin yüzde 95’ini ihraç ediyor.