Turgut Altınok kaç yaşında, nereli? Turgut Altınok siyasi geçmişi nedir?

Yerel seçime sayılı günler kala vatandaşlar belediye başkan adaylarını internette araştırmaya devam ediyor. Seçmenin en çok sorduğu sorulardan biri adayların siyasi geçmişi oldu. Peki Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kaç kimdir? Nereli Kaç yaşında?

Turgut Altınok kaç yaşında, nereli? Turgut Altınok siyasi geçmişi nedir?

Turgut Altınok, Ankara Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapmakta olan önemli bir siyasi figürdür. Peki, Keçiören Belediye Başkanı kimdir, Turgut Altınok kimdir, Turgut Altınok nereli,

TURGUT ALTINOK KİMDİR?

Turgut Altınok, Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapan bir isimdir. Turgut Altınok kaç yaşında sorgusu da sıklıkla yapılır. 61 yaşında olan Turgut Altınok, 1962 yılında Ankara'nın Balâ ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulu'nda tamamladıktan sonra ortaöğrenimini Keçiören Kalaba Lisesi'nde sürdürmüştür. Yükseköğrenimini uluslararası hukuk alanında tamamlayan Altınok, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini geliştirmek amacıyla yaptığı çalışmalar nedeniyle Azerbaycan Uluslararası Vektör İlim Merkezi tarafından "Fahri Doktora" unvanına layık görülmüştür. Aynı zamanda Kazakistan Abay Devlet Üniversitesi'nde ders verme yetkisi ile "Profesör" unvanına sahiptir.

Kaynak: HABER MERKEZİ