Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutspor’dan “Mutlu”su yok! “1-0”

2. Amatör Lig Play-Off yarı final maçında Turgutspor, Mollafenari’yi deneyimli futbolcusu Mutlu Serdar’ın golü ile 1-0 mağlup etti ve finale kaldı.

2. Amatör Lig Play-Off

TEMKİNLİ FUTBOL

Derince Stadı’nda oynanan 2. Amatör Lig Play-Off yarı final maçında İzmit’ten Turgutspor ile Gebze’den Mollafenari karşı karşıya geldi. Hamdi Sezgin’in çalıştırdığı Turgutspor tek pozisyonu Mesut ile bulsa da fileleri göremedi, devreye 0-0 girildi. İkinci yarıda da iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydu.

ÖNCE GOL KARARI VERDİ SONRA İPTAL ETTİ

Bitime 12 dakika kala Turgutspor’da ikinci yarıda oyuna Emre topu ağlara gönderdi. Önce gol kararı çıktı ardından yardımcı hakem Ramazan Yıldız, maçın hakemi Mehmet Akif Keskin’i çağırdı ve Keskin yaşanan diyalogun ardından golü iptal etti. Turgutsporluların itirazı sonucu değiştirmedi.

GİRDİ VE MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Mücadelenin son anlarında ilimiz amatörünün sevilen ve en deneyimli futbolcularından Mutlu Serdar oyuna dahil oldu. Mutlu 1 dakika sonra pozisyona girdi ve Emre’nin şutunda kaleciden dönen topu sol ayağının içi ile sol köşeden ağlara gönderdi. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Turgutspor finale Play-Off finaline yükseldi. Turgutspor’un rakibi kendisi gibi İzmit takımı olan Yenidoğan Serdarspor oldu. İki takım çarşamba akşamı şampiyonluk maçına çıkacak.