Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turhan Sofuoğlu: Ders çıkaracağız

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor’da Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu, 2-1 kaybedilen Düzce maçını Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

TOPUN BİZDE KALMASINI SAĞLADIK
Rakibi iyi analiz ettiklerinin altını çizen deneyim teknik adam şu şekilde konuştu: Zor maç olacağını biliyorduk. Neticesinde şehir takımına coşkulu bir taraftara karşı oynadık. İki takım da tam hazır olmamasına rağmen iyi niyetle mücadele etti. Rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. 60’dan sonra rakibin oyundan düşeceğini biliyorduk. Bu nedenle topun bizde kalmasını ve çok pas yapmayı amaçladık. 

AVUCUMUZDAKİ 1 PUANDAN DA OLDUK
Hey şey gayet iyi gidiyordu. Hatta 1-1’i yakaladıktan sonra çok önemli iki pozisyon bulduk, birisini değerlendirebilseydik Düzce’den galip bile gelebilirdik fakat bireysel hatalardan dolayı avucumuzdaki 1 puandan da olduk. Futbolcularımızın mücadelesinden memnunum. Sabırlı ve bilinçli futbolumuzu geliştirmeye devam edeceğiz ve bu yenilgiden ders çıkaracağız. 

CANBERK BİLE İTİRAZ EDİYORSA
Rakibin ilk golü öncesinde Canberk ve Sedat arasında ikili mücadele vardı ve pozisyon sonrasında hakem serbest vuruş kararı verdi. Türk futbolunun en efendi futbolcularından, kişiliği ile örnek bir karaktere sahip olan Canberk bile bu pozisyona itiraz ediyorsa demek ki pozisyon tartışmaya fazlasıyla açıktır. Dediğim gibi eksiklerimizi gördük ve Aksaray maçında daha etkin bir oyun ile sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız.