Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turhan Sofuoğlu: Gidişattan memnunum

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kampı değerlendiren Sofuğolu gidişattan memnun olduğunu belirtti. 

Belediye Derincespor Teknik Direktörü

Deneyimli teknik direktör Turhan Sofuoğlu yeni bir takım olmalarına rağmen takımın kısa sürede toparlanmaya çalıştıklarını ve futbolcuların da bu duruma özverileri ile karşılık verdiğini ifade ederek şu şekilde konuştu: Genel olarak konuşmak gerekirse işler yolunda. Yeni bir lig, yeni bir oyuncu grubu, bir bakıma sıfırdan oluşturulan kadro ile sezon öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

OYUNCULAR KEYİF ALIYOR

Futbolcular takımımıza tek tek katılıyor. İçlerinde hazır olmayanlar da var. Her biri kaliteli ve takıma çabuk adapte olmaya çalışıyor. Hazırlık maçlarında kondisyonlarına göre kimine 45, kimine 60, kimine de 80 dakika şans verip, her futbolcumuzun eksiğine göre özel olarak hareket ediyoruz. Gidişattan memnunuz. Oyuncular keyif alıyor ve kalitelerini de kullanıyor bu özverilerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. 

KARAR VERECEK OLAN ONLAR

Geçen sezonki kadrodan 11’de oynayan futbolcu kalmadı ve toplama takım gibi olduk. Önceliğimiz takım havası yaratmak ve bunda da sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Birkaç takviye daha yapmak istiyoruz. Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Transfer sezonu 15 Eylül’de sona eriyor ve açık konuşmak istersem transfer yapıp yapmayacağımıza futbolcularımız karar verecek. 

12 GÜNÜMÜZ VAR

Başkanımız Erdinç Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bizlere çok güzel bir kamp ortamı sundu. Aldığımız futbolcular da ligin deneyimli futbolcuları. Her birine çok güveniyoruz ancak bazıları belli bir süre antrenman yapamamış, haliyle toparlamak kolay değil. 12 günümüz var ve eksiklerimizi minimum seviyeye indirmek için herkes var gücü ile çalışıyor. 

KARŞILIĞINI ALMIŞ DEĞİLİM

Gençlerimizin biraz daha yolu var. Yani ikinci lig ile aralarında fark bulunuyor. Deneyim kazanmaları lazım. Ancak kendilerine bir şeyler kattığımızı düşünüyorum. 1-2 futbolcu içeriye atmayı ben de çok istiyorum ve bunun için de emek sarf ediyoruz. Ne yazık ki tam anlamıyla karşılığını almış değilim. Önümüzdeki süreçte neden olmasın. 

VİCDANEN RAHATIZ

Aslında hedefimiz potansiyelli genç futbolcu kazandırmak. Gençlerimizi takip edeceğiz, antrenmanlara alacağız, iyi olanları oynatacağız. Şu da var. Antrenmanlarda birçok şeyi uygulamalı gösteriyorum. Adil olmak için özel maç aldık, herkese şans verdik. Ağabeylerinin yanında antrenmanlara çıkardık. Kısacası gençlerimize ilgi konusunda vicdanen rahatız. Onlar bizim parçamız ve süreçte her birini kazanmaya çalışacağız.