Türk Tabipler Birliği’ne: PKK sevici!

MHP’nin İzmit Belediyesi eski meclis üyesi Dr. Ayhan Arpacı’dan net duruş: PKK sevici Tabipler Birliği!

Türk Tabipler Birliği’ne: PKK sevici!

Türk Silahlı Kuvvetleri’ni katliamcı ilan eden Şebnem Korur Fincancı’nın başkanlığını Türk Tabipler Birliği, Bozkurt yapan hekimleri kınamıştı. İki yüzlü bir tavır sergileyen Türk Tabipler Birliği’nin kınamasının ardından MHP İzmit Belediye Meclisi eski üyelerinden Dr. Ayhan Arpacı, sert bir açıklama yaptı. Tabipler Birliği’ni ‘PKK sevici’ olarak nitelendiren Arpacı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

ULAN DOĞUDA…

“PKK sevici Tabipler Birliği, hekimlerin Bozkurt işareti yapmasını kınamış. Vah vah biz de çok utandık. Ulan doğuda sizin doktorlarınız hastanelerde, polikliniklerde, ameliyathanelerde terör örgütünün zafer işaretini yaparken neden hiç sesiniz çıkmadı?

DEVLET HASTANESİNE GİTMEK İSTEMEZ

O ideolojik işaret değil miydi? Benim gibi o bölgede çalışan tüm hekimler bilir ki, o bölgede operasyona giden asker ve polis yaralanırsa, devlet hastanesine götürülmek istemez. Çünkü devlet hastanesindeki sağlık ekibinin terörist olduğunu düşünür ve bu endişesi de boş yere değildir.

HÜKÜMETİN EN BÜYÜK HATALARINDAN BİRİ

Askeri hastanede tedavi yapılması istenir. Artık askeri hastane de kalmadı ve bu durum hükümetin yaptığı en büyük hatalardan biridir.”

Kaynak: Senem KOÇMAN