Türk Traktör işçiye verdi de verdi… Ford Otosan mahzun

Türkiye’nin üretim öncülerinden TürkTraktör 70’inci senelerine özel işçilere 5 gram altın, 5 bin TL Arçelik hediye çeki ve 5 bin TL MESST kart hediye etti. Ford Otosan işçileri de hediye bekliyor.

Türk Traktör işçiye verdi de verdi… Ford Otosan mahzun

1954 yılında kurulan ve ülkenin üretim öncülerinden olan TürkTraktör 70’inci yılını kutluyor. TürkTraktör Kuzey Amerika ve Avrupa başta olmak üzere şimdiye kadar 125 ülkeye yaptığı ihracatla adından söz ettirmeye devam ediyor.

5 GRAM ALTIN, 5 BİN TL HEDİYE ÇEKİ…

Traktör, tarım malzemeleri ve iş makineleri üreten TürkTraktör son olarak 70’inci yıllarına özel çalışanlarına çeşitli hediyeler vermeye hazırlanıyor. TürkTraktör çalışanlarına 5 gram altın, 5 bin TL Arçelik hediye çeki ve 5 bin TL MESST kart hediye etti.

“BİZE NE ZAMAN HAYIRLI OLACAK”

Koç Holding'e ait şirketlerden birisi olan TürkTraktör’ün çalışanlarına hediye vermesi sonrası aynı holdinge ait olan Ford Otosan işçileri de hediye bekliyor. Ford İşçi Bülteni sayfasından yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi: “TürkTraktördeki kardeşlerimize hayırlı olsun. Güle güle harcasınlar. Peki bize ne zaman hayırlı olacak.”

OTOKAR DA VERDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Koç Holding'e ait diğer şirketlerden birisi olan Otokar da firmanın 60. yılı olması nedeniyle işçilere 15 bin liralık alışveriş çeki vereceğini duyurmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ